« Oorzaak & Gevolg | Main | Prins Carnaval »

Oude Liefde

Gisteren heb ik een oude liefde teruggevonden, dankzij Luc Picard en MP3. Luc is overigens een collega van mij en niet te verwarren met de Luc die de man is van mijn zus Pascale. Wie of wat MP3 is, is genoegzaam bekend dacht ik zo.

Collega Luc houdt ervan om muziek af te spelen gedurende het werk, ik vind dat wel plezierig, vooral omdat het wat oudere muziek betreft. Leeftijdsgrappen liggen voor de hand en zo vragen wij regelmatig aan Luc of hij Johan Sebastian Bach nog persoonlijk heeft gekend.

Gisteren werden wij getracteerd op het volledige dubbel-album Roxy and Elsewhere van wijlen Frank Zappa (1940-1993). Voor mij persoonlijk is Zappa met afstand popmusicus nummer n van de 20e eeuw, dus u begrijpt dat ik aangenaam verrast was. In mijn ouderlijk huis liggen nog 30 Zappa-albums te verstoffen. Ik heb de MP3 onmiddellijk gecopieerd, MP3-support geinstalleerd op mijn RedHat8 installatie en spelen maar. Ook de albums Apostrophe' en Overnite Sensation staan er inmiddels op.

Het klinkt allemaal erg vertrouwd, maar ook verfrissend. En het werkt een stuk plezieriger!

Gisterenavond waren Luc (de andere) en Pascale op bezoek om te Boerenbridgen. Na de eerste (=geluks) ronde stond Luc bovenaan. 'Ik ben in de winning mood', zei Luc met een glimlach. Luttele minuten later stond hij weer op zijn gebruikelijke laatste plek.

Voorts heeft Pascale een update omtrent hun belevenissen geschreven, welke te vinden is in het CasaNews. En conclusie die onze touristen hebben getrokken is dat Curacao een grote vuilnisbelt is, nou ja zeg, zeker niets gewend. Zouden ze soms niet in Westerhoven, maar in Staphorst wonen?

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 22, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Oorzaak & Gevolg.

The next post in this blog is Prins Carnaval.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33