« Moord op Ronde Klip | Main | Testje »

One down, a lot to go

Allereerst heet ik vanaf deze plek de bezoekers van Heftklammern hartelijk welkom. De encyclopedisch vastgelegde mooie dames vind u bij La Chica Merengue. Voor de niet Spaanstaligen: klik op La Chica Semana en/of op Chica Archivos.

Vandaag is er iets bijzonders gebeurd. Ik heb een keer gelijk gekregen, iets wat geheel strijdig is met mijn Kassandra-complex Het gelijk kwam dan ook niet uit Nederland, maar uit Engeland. Ik hoorde het op de radio en kreeg het dankzij Diamond Piet ook nog eens toegemaild. Vrouwen kunnen niet parkeren!

Deze stelling, hij ging meer over het achteruitrijden, introduceerde ik op 8 april. Op de kop af een half jaar geleden. Het is niet mijn gewoonte, maar om te voorkomen dat u weer op een link moet klikken, plaats ik de betreffende post hier integraal.

==================================================================
Stelling: de hersens van vrouwen werken anders(om) dan die van mannen.

Vanmorgen bracht ik Luchiano en Willy naar school, hun vakantie was eindelijk afgelopen. Ik parkeerde mijn auto naast een groene Mitsubishi Lancer Stationwagon, eigendom van de vrouw van een collega. De linkerzijkant van deze auto zag er verschrikkelijk uit, het leek wel of die auto een zwaar ongeluk had gehad. Gelukkig kwam Ann de vrouw van die collega er net aan.

'Wat is er met jouw auto gebeurd? Heb je een ongeluk gehad?', vroeg ik.
'Nee, ik ben een paar keer tegen ons hek aangeklapt', antwoordde zij.

Let op, want nu introduceert de CasaSpider de stelling...

Spider: 'Ahaa, dan reed je zeker achteruit!'
Vrouw: 'Ja, hoe weet jij dat?'
Spider: 'Nou dat weet ik, omdat vrouwen een stofje in hun hersens hebben waardoor ze niet weten welke kant ze op moeten sturen bij het achteruit rijden.'
Vrouw: 'Ja, ik moet gaan. Daag!'
Spider: 'Ho ho, ik bedoel het niet slecht, mannen kunnen andere dingen weer niet...'

Maar het was al te laat, de vrouw van de collega stoof achteruit (!) weg.

Nu zijn er inderdaad vrouwen die het achteruitrijden wel beheersen, tuurlijk, er zijn altijd uitzonderingen. Maar in het algemeen geldt toch de stelling, let er maar eens op, dat hoe vrouwelijker de vrouw is, hoe slechter zij achteruit kan rijden.
==================================================================

Twee dingen houden mij nog ietwat bezig. Ten eerste maken vrouwen bij het achteruitrijden volgens mij veel meer brokken dan de genoemde 15%. Ten tweede vraag ik mij of of de knappe koppen in de wereld in staat zijn om ook mijn andere stellingen eens te bewijzen.

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 8, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Moord op Ronde Klip.

The next post in this blog is Testje.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33