« Testje | Main | Stenen tranen »

Nederlaag & Gloria

Het is regenachtig op Curacao. Noodgedwongen wordt het strand minder bezocht. Dat heeft niet alleen gevolgen voor de gezonde teint, maar ook voor de voorraad Chica de la Semana's. Zojuist heb ik de laatste opgemaakt op La Chica Merengue gezet.

Chica de la Semana: Gloria!Gloria is, zoals vrijwel alle Chica's een zeer sympathieke dame. Het is opvallend dat met name de uit Colombia afkomstige dames zo vriendelijk zijn. Erg jammer dat het zo'n zootje is in dat land, anders zou het een waar vakantieparadijs zijn.

Nu moeten wij hopen dat het vanmiddag niet regent, zodat Lucy een nieuwe voorraad kan aanleggen. Vergeet overigens niet uw stem uit te brengen, dat stellen de dames zeer op prijs!

Zaterdag was een verregende dag, gelukkig mocht ik twee uurtjes werken. Voor de rest hebben we niet veel uitgespookt. Dit ter voorbereiding van de grote Domino-Match 's avonds bij Cai.

Na een uitstekend door Cai geprepareerde maaltijd, met dank aan Chinees Rose Garden, werden de twee tafels bemand. Om een of andere reden werd er niet gewisseld en dus speelden Lucy en ik de hele avond tegen Cai en Mark. Natascha keek toe bij onze tafel en verzorgde op voortreffelijke wijze de aanvoer van bier.

Het was een serieuze pot, dat komt ook omdat met name Mark en ik nog diep moeten nadenken. Cai dominoot al heel wat langer en Lucy is met dominostenen geboren. De eerste wedstrijd wonnen wij met 10-7. In de tweede partij werd onze overwinningsroes echter wreed neergesabeld door onze ontketende tegenstanders. Met 11-6 werd ons de oren gewassen. Er moet nog heel wat geoefend worden.

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 10, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Testje.

The next post in this blog is Stenen tranen.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33