« CasaSpider Update | Main | Domino-Effect »

Veranderingen

Wegens het vertrek van Nick Keeman naar Nederland dreigde telefoonmaatschappij UTS zonder DBA door het leven te moeten. Gelukkig hadden we er bij Aqualectra eentje over en dat was ik dus. Sinds maandag ben ik nu werkzaam bij UTS, een leuke omgeving. Toch heeft een dergelijke verandering meer implicaties. Zo bracht ik tot dusverre altijd Luchiano naar school. Deze school bevindt zich op zo'n tien kilometer van ons huis, in Julianadorp. Aqualectra ligt op zo'n vijf, zes kilometer van ons huis en in lijn met Julianadorp. Dus het viel goed te berijden.

UTS is echter aan het einde van onze straat gelegen, de ingang bevindt zich op ongeveer 250 meter. Het zou onzinnig zijn om om kwart voor acht naar Julianadorp te rijden en dan om op zijn vroegst half negen bij UTS te arriveren, na 20 kilometer rijden. En dus brengt en haalt Lucy Luchiano nu, vindt ze ook leuk, want zo heeft zij de auto de hele morgen. En ik vind het ook leuk, want ik ben nu om tien voor acht op mijn werk en toch eerder thuis dan voorheen.

Trouwe lezers weten dat ik af en toe wat te mekkeren heb over vrouwen en met name achteruitrijden. Die bewering blijft staan, maar er valt ook iets positiefs te melden. Sinds Lucy rjjdt verbruiken we 15 tot 20 procent minder benzine! Dat mag ook wel eens gezegd worden.

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 10, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was CasaSpider Update.

The next post in this blog is Domino-Effect.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33