« Domino-Effect | Main | Afscheid van Aqualectra »

Spider op Video

Woensdag liep ik bij mijn kapper Chadé op Bloempot Shopping Centre binnen en het eerste wat Dolly tegen mij zei was: 'Jij bent bij Lee Towers geweest!'. Eerst dacht ik nog hoe kan zij dat nou weten, o ja, ze heeft natuurlijk het verslag op mijn website gelezen. Dat was niet het geval. Op TV-kanaal 80 worden hier evenementen als Carnaval, het Salsa-Festival en diverse concerten uitgezonden. Het betreffende evenement staat op een videoband en als de band is afgelopen zie je op TV dat hij wordt teruggespoeld. Na een paar minuten begint het feest dan opnieuw.

Ook van het Lee Towers concert waren opnames gemaakt en die draaiden de gehele week na het concert. Aangezien Lucy en ik op dat concert prominent vooraan stonden, tenminste het tweede gedeelte, kwamen we schijnbaar regelmatig goed in beeld. Nu moet ik dus achter die videoband aan. Sommigen zullen zeggen: 'Ja, dat zou ik ook doen, want dit kan ooit nog tegen je gebruikt worden!'.

Ik dacht, laat ik deze slimmeriken even voor zijn...

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 13, 2002 11:59 AM.

The previous post in this blog was Domino-Effect.

The next post in this blog is Afscheid van Aqualectra.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33