« Solo ta kima | Main | CasaSpider Update »

Rebecca 2

Het is alweer even geleden dat ik een Chica Merengue Update heb gemeld. De Chica van deze week is Rebecca 2, een niet zo romantische naam geef ik toe, doet aan koeien denken. Maar Rebecca 2 is een leuke dame, van 16 jaar. De reden dat zij Rebecca 2 heet is dat er al eerder een Rebecca Chica de la Semana was. In Nederland kende ik geen een Rebecca en hier zijn ze klaarblijkelijk in de meerderheid.


Rebecca 2, La Chica de la Semana


Rebecca 2 heeft ook al een stem te pakken in de poll. Nu zegt die poll niet alles: vrienden, bekenden en familie kunnen de score omhoogschroeven. Daar maakt bijvoorbeeld Dianthe gebruik van, die in slechts luttele weken met afstand de nieuwe nummer één is. Mijn persoonlijke favoriete Christal is daarmee naar plaats drie verdrongen.

De laatste tijd kreeg ik overigens een aantal hits op de zoekconditie Oxana Fedorova, de inmiddels ex-Miss Universe. Zij was te dik geworden, zo zijn nu eenmaal de condities. De voetballers van wereldkampioen Brazilie hoeven de komende vier jaren niet op de weegschaal, die blijven gewoon wereldkampioen, maar Oxana dus niet.

Wel, Rebecca 2 blijft ook Chica de la Semana, ongeacht of zij nu met de nieuw vergaarde roem elke dag gaat dineren bij KFC of MacDonalds. Laat dat een geruststelling zijn!

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 29, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Solo ta kima.

The next post in this blog is CasaSpider Update.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33