« CasaSpider Update | Main | Stoplichten en de Loglijst »

Aankomend nieuwe huisgenoot

Dat is zeker een hele verrassing, geen foto van een of andere mooie dame, maar gewoon van een hond. Ja zeg, we zijn hier Camarados niet! Neen, ik vond dat het eens tijd werd om wat balans (het belangrijkste woord in mijn levensfilosofie) te brengen in de weblogwereld. Deze wereld lijkt namelijk volkomen gedomineerd te worden door kattenliefhebbers en -hebsters.

Onze aankomende nieuwe huisgenootEen bij lange na niet uitputtende greep uit de kattenloggers: SpockSpot, Whiskas, VandenB, Charlotte, Mootje, Kristel en ga zo maar door.

Ik ben een echte hondenman. Soms zeg ik wel eens tegen mijzelf: 'Ik ben een hond", kunt u nagaan hoe diep het zit. De enige andere hondenliefhebber die ik ken van de loglijst is Uniquehorn, maar ja, zij heeft haar hond als vervanger van haar ogen. En dan heb je nog Maurice de Hond, maar daar is momenteel weinig vrolijks over te melden.

Sinds we terug zijn van onze vakantie in Santo Domingo, wil Lucy een hond. Iedere dag moet ik zoeken naar een nest met jonge honden. Luchiano doet hier ook aan mee. Zo word ik 's middags op mijn werk door het jong opgebeld, dat ik een hond moet zoeken. Ja, ja. Ik dacht nog dat gaat niet zo'n vaart lopen. Laatst, toen we afgesloten waren van electriciteit, had ik het erover met collega Karin. En wat wil het toeval, een van haar honden had drie weken geleden twee kleintjes gekregen. En wij mochten er wel een uitzoeken. Vanmiddag was het zover. Karin's man Harro begeleidde ons op de safari. Zij hebben namelijk een erg grote tuin en ergens in een uithoek had de moederhond een hol van een meter diep gegraven, alwaar zij haar twee jongen ter wereld gebracht heeft.

Het ene hondje was wit, het andere donker. Welke moesten we nu kiezen. Uiteindelijk gingen Lucy en ik voor de donkere, Luchiano wil de witte. We hebben nog twee weken om de definitieve keuze te maken. Een ander probleem is de naam. Hoogstwaarschijnlijk wordt het Scooby Doo, zelf dacht ik meer aan Tarzan. Voor de goede orde, beide hondjes zijn mannetjes. Iemand een leuke suggestie voor een naam?

Nu hebben we dus nog twee weken om ons voor te bereiden op het nieuwe gezinslid. Een hondenmand kopen, voer, een hek in de tuin aanleggen, noem het maar op. En, last but not least: De Hond gaat oprukken in de weblogwereld!

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 20, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was CasaSpider Update.

The next post in this blog is Stoplichten en de Loglijst.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33