« Enith | Main | Politieke historie Republica Dominicana »

Aan het werk

Het moest er een keertje van komen, vakanties duren nu eenmaal niet oneindig lang. Na een maand relaxen moest ik vandaag weer aan het werk. Gelukkig kon ik op mijn gemak wennen, er waren geen problemen. Dus heb ik mijn laptop wederom bekend gemaakt aan het Aqualectra domein en achterstallige mail (een paar honderd) gedownload. Verder een rondje gelopen om met de collega's te praten. Dat het allemaal zo gemakkelijk ging, is zeker ook te danken aan collega-DBA Wim van CuraBelgica, die de zaak uitstekend in zijn eentje heeft gerund.

De hele dag heb ik overigens het idee dat het maandag is. Toch slim van mij om op een donderdag te beginnen, of niet soms?

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 1, 2002 11:59 AM.

The previous post in this blog was Enith.

The next post in this blog is Politieke historie Republica Dominicana.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33