« Kronkel | Main | Klagen over de hitte »

Ranglijsten

Een van mijn vele fascinaties betreft ranglijsten. En vandaag gaan we het over deze afwijking hebben. Alle ranglijsten doen me wel wat, of het nu ranglijsten in de sport betreft of andere. Het doet er niet toe. Een type ranglijst waar ik al sinds mijn prille jeugd, we praten nu over de late Middeleeuwen, van houd zijn ranglijsten van vrouwen.

Mariela, La Chica de la SemanaAl zie ik maar twee vrouwen, dan geef ik ze een cijfer en rangschik ze. Ik meen dat het in de vierde klas van de lagere school was, dat ik mijn buurvrouw in de schoolbanken deelgenoot maakte van het feit dat zij op mijn ranglijst stond. Evenals alle andere meisjes in de klas. Mijn buurvrouw vond dat drie keer niks, maar was toch nieuwsgierig op welke plaats ze dan stond.

Deze week is MariŽla de Chica de la Semana op de Chica Merengue website. MariŽla komt uit Nederland en ziet er niet slecht uit, zeg nou zelf. Onderaan de fotopagina staat een poll. Men kan stemmen op de chica's. Daar wordt regelmatig gebruik van gemaakt.

Het programma dat ik hiervoor gebruik kan slechts tien entries aan, het is dus enigszins onoverzichtelijk wie van de dames bovenaan staat. Iemand met een ranglijsten-fetish kan hier niet zo goed tegen. Daarom heb ik de zogeheten ChicaPoll Ranglijst in het leven geroepen. Alle dames netjes gesorteerd in ťťn blik. Grote genade, als ik het zo opschrijf lijkt het wel of hier een bijzonder vrouwonvriendelijk persoon spreekt. Bedenk wel, niets is minder waar!

Ga dus snel de foto's van MariŽla bekijken en breng uw stem uit. Dan heb ik ook weer wat te doen.

About

This page contains a single entry from the blog posted on July 29, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Kronkel.

The next post in this blog is Klagen over de hitte.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33