« Dik's Logica | Main | Schepen kijken »

Nieuwe auto's

Gisteren werd door het leasebedrijf de eerste lichting nieuwe auto's afgeleverd. De mijne zat er niet bij, dat duurt nog wel een paar maanden. Ik heb namelijk wat bijzondere eisen, de belangrijkste zijn een schuifdak, hier moon-/sunroof geheten, en lichtmetalen velgen. Op zich geef ik niet zo om lichtmetaal, wieldoppen kunnen ook heel mooi zijn. Probleem op Curacao is echter dat je die wieldoppen eraf moet halen. Als je dat namelijk niet doet, doet iemand anders dat wel voor jou. Voor vier plastic wieldoppen brengt men het hele eigen risico in rekening, 500 gulden. Een nieuwe auto zonder wieldoppen ziet er echt niet uit, vandaar dat lichtmetaal.

Ter gelegenheid van de aflevering bracht het autoleasebedrijf ook nog wat koud bier mee. Het voornaamste gespreksonderwerp was uiteraard Auto's. De drie mannen van het leasebedrijf mengden zich gezellig onder de IT-ers, op zich al een hele prestatie. Op een bepaald moment liep hun directeur op Wim Jans af, die hij echt niet kende, en vroeg hem: 'Kom jij uit Belgie?'

Nu komt Wim Jans ook echt uit Belgie, die directeur nam toch wel een groot risico, ik bedoel het zal je als Hollander maar gezegd worden! Zie ik zo bleek? Geintje natuurlijk, ik heb niets tegen Belgie, integendeel. 's Avonds zijn we dan ook, samen met Wim en zijn vrouwen, lekkere Leffes en Westmalles gaan drinken op Pleincafe Wilhelmina.

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 8, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Dik's Logica.

The next post in this blog is Schepen kijken.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33