« Belastingperikelen (1) | Main | Windows 2000 »

Hectische tijden

Het is een beetje druk de afgelopen dagen. Gisteren hadden we na het werk een borrel bij SQL Integrator. Ja, druk he? Nou, toch wel, want Ilona, de dochter van Verina van Diamond Piet zou om 18:05 op Curacao landen. En de borrel zou om 17:00 uur beginnen. Een borrel behoort altijd een reden te hebben, ditmaal was het het afscheid van zowel Ralph als van de stagiaires Bas en Wiart. Helaas meenden de stagiaires eerst nog een presentatie te moeten geven van wat zij zoal gepresteerd hadden. Dat zal wel bijzonder veel zijn geweest, want de presentatie liep aardig uit. Pas om 17:30 of daaromtrent konden de eerste blikjes Amstel geopend worden.

In de tussentijd keek ik op het Curinta Flightschedule hoe het stond met de KL785. Wat een geluk, hij had vertraging tot 18:40. En tot mijn grote vreugde even later zelfs tot 19:15. Nu hoefden we pas om iets over zevenen richting Hato Airport te vertrekken. Voor Ilona was de vertraging natuurlijk minder leuk. Na een bord Kentucky Fried Chicken was die ellende echter snel vergeten. Op dit moment heeft de KLM trouwens al vertraging tot 19:50, dus ze heeft eigenlijk nog geluk gehad.

De tandarts, houdt het dan nooit op? Neen, een van mijn kiezen deed een beetje pijn bij het kauwen. Aangezien ik binnenkort op vakantie ga, wil ik niet het risico lopen dat een verborgen wortelkanaalontsteking juist dan de kop opsteekt. Tevens wilde ik van tandarts wisselen, gezien de ervaringen dit jaar (zie de Archives). Supercommentator Henk Rook wees mij op het bestaan van Valentina Engelhardt, hij had goede ervaringen met haar, dus daar wilde ik naartoe. Helaas kon ik geen afspraak maken, maar moest gewoon tussen acht en tien uur daar op mijn beurt gaan wachten. U raadt het al, om 10 uur was het zover. Gelukkig is de kies op zich goed, dus er is geen verdere behandeling nodig, nou ja, de mondhygieniste mag een paar honderd gram tandsteen verwijderen.

En last but not least, het ging immers om drukte, zit ik nu op een filetransfer te wachten van Barber naar Otrabanda. Het betreft slechts 15 Megabyte, maar we hebben hier nog geen ADSL, helaas. Dit in het kader van een upgrade van al onze servers naar Windows2000 bij Aqualectra Distribution. Dat betekent nog veel meer werk voor het weekend.

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 14, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Belastingperikelen (1).

The next post in this blog is Windows 2000.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33