« Vier uurtjes | Main | Hoofdprijs? »

Chica de la Semana

Nulsy, La Chica de la SemanaVrijwel iedere zondagmiddag zijn wij op Mambo Beach te vinden. Sinds december 2001 zoekt Lucy dan naar een vrijwilligster voor de rubriek La Chica de la Semana. Als het meezit vindt zij ook nog een Pareja de la Semana. Dat is best knap, want ga er maar aanstaan. Rondkijkend op het strand, de stoute schoenen aantrekkend om een zonaanbidster ervan te overtuigen dat zij een fotoserie voor Internet moet laten maken, door Lucy.

Sommigen weigeren botweg, anderen vragen geld. Er zijn er ook, en niet eens de lelijksten, die vereerd zijn en vragen hoeveel dat kost. Dat zijn de besten. Als zo'n meisje dan heeft ingestemd, moeten vervolgens de foto's nog gemaakt worden. Veelal trekt dit bekijks, welke man kijkt er nu niet graag naar een poserende knappe vrouw.

Eigenlijk houdt Lucy helemaal niet van in de zon lopen. Daarom droeg zij in het begin vaak een petje als zij op zoek was. Daar is zij op een bepaald moment mee gestopt. 'Ja, straks denken die meisjes dat ik lesbisch ben en willen ze met me vechten', aldus Lucy. Nu dus zonder petje. Afgelopen zondag was Nulsy, een vriendin van Merlyn aan de beurt. Klik op de foto om naar Lucy's website te gaan. Voor de niet Spaanstaligen: Chica Semana, daar moet u wezen...

Nog een tip tot besluit: u kunt zelfs een stem uitbrengen, met commentaar, op uw favoriete chica! Leuk he?

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 25, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Vier uurtjes.

The next post in this blog is Hoofdprijs?.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33