« Vrouwen en achteruitrijden | Main | Een kroon, een brug of twee gaten »

Met Yocoima naar Fotostudio Tramm

Anderhalve week geleden op zondag maakte Lucy foto's van Yocoima, als Chica Merengue. Yocoima komt uit Venezuela, maar woont alweer een tijd in Nederland, samen met een Nederlandse marineman.

Vanaf het moment dat Yocoima het strand opkwam, viel zij iedereen meteen op. Die zondag waren zij en haar man net aangekomen vanuit Nederland voor een vakantie. Lucy had dus meteen prijs. Tot haar spijt had Yocoima geen make-up bij zich, Latijns-Amerikaanse dames en Tanja maken zich immers graag op voor een fotoserie, ook al vindt deze plaats op het strand.

Wel, Yocoima wilde graag een echte foto, dus op echt fotopapier. Daar mocht ik voor zorgen, eerst de foto's op cd zetten en vandaag gingen we samen naar Fotostudio Tramm. Ik haalde haar op bij het Lions Dive hotel. Yocoima was gekleed om naar het strand te gaan, enigszins schaars dus. Maar wij moesten naar Fotostudio Tramm. Eerst even geld pinnen. Bij Fotostudio Tramm aangekomen baarde Yocoima wel wat opzien met haar verschijning. Toch werden we goed geholpen door een vriendelijk meisje. De foto's werden dubbel afgedrukt, want de echtgenoot moet binnenkort drie maanden alleen dienst doen in de Cariben. Dan heeft hij 's avonds nog wat om naar te kijken.

Even later zette ik Yocoima met foto's af bij haar hotel en wenste haar een goede reis naar Nederland morgen. Voor de nieuwsgierigen, foto's van Yocoima zijn vanaf morgenochtend te bewonderen op La Chica Merengue.

About

This page contains a single entry from the blog posted on April 9, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Vrouwen en achteruitrijden.

The next post in this blog is Een kroon, een brug of twee gaten.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33