« De bril van een ander | Main | De Aqualectra toegangspas »

Golfjes terug naar Uralco

Een heugelijke dag vandaag voor SQL Integrator. Een groot aantal Golfjes werd teruggebracht naar de rechtmatige eigenaar, garage Uralco. Onder deze Golfjes bevond zich ook de N 6-43, het exemplaar van de CasaSpider. Uiteraard werden de auto's gecontroleerd voordat ze werden teruggenomen. Sjonge, sjonge, werden die auto's maar zo goed nagekeken als ze voor een grote beurt kwamen!


Bij mijn auto kregen drie monteurs de motorkap niet omhoog. Na flink wat wrikken lukte dat uiteindelijk wel. De controleur ging zelfs het oliepeil controleren, wat op zich vreemd is, want de auto is regulier bij hun zelf in onderhoud. Tot mijn verbazing zat er haast geen olie meer in het carter, en dat terwijl de auto net twee weken geleden zijn grote beurt had gehad!


Wel, de auto is daar achtergebleven en wij trokken naar Star Rental om een Suzuki Baleno in ontvangst te nemen. Het exemplaar dat ik uiteindelijk kreeg is blauw en een automaat. Jammer genoeg heeft hij een lichte schade achter, blijft de binnenverlichting branden en doet de radio het nu al niet meer. Dat belooft nog wat. Ach, morgen maar eens langs gaan daar.

About

This page contains a single entry from the blog posted on April 2, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was De bril van een ander.

The next post in this blog is De Aqualectra toegangspas.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33