« Legionella op Curacao | Main | Pascale jarig en een BBQ »

Zwemmen op Goede Vrijdag

Vandaag is het Goede Vrijdag, voor ons Heidenen mooi meegenomen, want het is toch een dagje vrij. Wat zeg ik, maandag nog een keer! Een beetje uitrusten, daar was de CasaSpider wel aan toe. En dat hebben we vanmiddag gedaan op Mambo Beach. Lucy heeft haar tijd goed gebruikt door foto's te maken van de Chica en de Pareja de la Semana. Zij is dus een voorraadje aan het aanleggen, men weet maar nooit wanneer dat van pas komt.

Luchiano heeft lekker gespeeld. Heel gek, maar twee weken geleden werd ik wat moedeloos van zijn vorderingen op het gebied van overwinnen van waterangst. Op zwemles ging het jong al een tijd niet meer vooruit (figuurlijk dan) en in zee voelde hij zich niet echt op zijn gemak, als de voetjes de grond niet meer voelden tenminste. Maar afgelopen week ging het ineens een stuk beter op zwemles, misschien wel omdat ik me de week daarvoor wat kwaad had gemaakt? En vandaag kreeg het varken er geen genoeg van om heen en weer te zwemmen. Ook ging hij spontaan de hele tijd met zijn hoofd onder het water.

Een hele opluchting en een bron van vreugde voor de ouders als het kind ontwikkeling doormaakt.

Verder zit er nog 25,= in mijn portemonnee, hopelijk werkt het nieuwe bankpasje morgen anders worden het nog karige feestdagen...

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 29, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Legionella op Curacao.

The next post in this blog is Pascale jarig en een BBQ.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33