« Hofdames te Well | Main | Levensloop Cynthia Pietersen »

Levensloop Frits Schellens

Hoi Ine en anderen

Ik weet het niet zeker, maar de jongen links op de foto zou wel eens Paul de Graaf kunnen zijn. Ik kan me herinneren dat hij pas laat bij ons op school was, misschien zelfs voor één jaar, en er staat mij iets bij dat hij in Achel woonde. Ik kan me herinneren dat hij in ieder geval tijdens "boomplantdag" met de kinderen uit Tienen, bij ons op school zat.
Verder mis ik de naam Walter Hompes, zou dat de jongen naast Buddy kunnen zijn? Ik meen dat deze Gerard v. Nimwegen vaker met hem omging. Misschien weet hij dat nog. Ik denk dat ik binnenkort als ik eens naar mijn ouders ga (zij wonen nog steeds in de Gagelstraat), eens tussen de foto's ga snuffelen. Volgens mij moet ik ook nog wel iets van Well hebben, of een communieboekje of zo iets.
Erg jammer dat meester Droog dit niet meer gehoord heeft. Ik zal via mijn moeder nog eens informeren naar meester Jonkers, hij is haar neef of achterneef, weet ik niet meer zeker.
Ik moet zeggen dat ik al jouw berichten erg leuk vind, ik heb zelfs een aparte map St Janschool in mijn outlook gemaakt. Allerlei mensen die ik vergeten was, komen weer terug. Sommige namen zeggen me zo een-twee-drie niets meer, andere weer wel. Aangezien ik nog regelmatig contact heb met Buddy van Zutphen, we woonden in Valkenswaard tegenover elkaar en wonen nu in Nijmegen ook niet ver van elkaar af, hebben wij het hier ook weer over.
Snel even aangeven hoe ik hier terecht ben gekomen, had ik volgens mij nog niet gedaan.
Na StJan ben ik hertog Jan gaan doen (Havo), daarna Moller Instituut in Tilburg (lerarenopleiding Frans-Engels), daarna wilde ik in ieder geval (nog) niet voor de klas staan, was het studeren niet beu, en wilde meer mogelijkheden hebben. Ik ben toen naar de Universiteit Nijmegen gegaan om mijn doctoraal Frans te halen, ik kon in het 3e jaar instromen. Daarna via allerlei vervangingen op een middelbare school in Wageningen terecht gekomen, bevalt me uitstekend. Omdat het zo'n 30 km van Nijmegen is, ben ik in Nijmegen blijven wonen.
Ik ben nooit getrouwd, geen kinderen, één van de vele alleenstaanden in dit land.
Aangezien ik nogal wat vrienden en familie in Eindhoven en omgeving heb, kom ik nog regelmatig in Brabant, ook carnaval laat ik meestal niet aan mij voorbij gaan. Verder ben ik altijd PSV-supporter gebleven (lastig op een school in Wageningen) , waardoor ik vaker wedstrijden bezoek. Vaak combineer ik dat met een bezoek aan mijn ouders en/of zus.
Nog terug naar de mensen op de lijst, tijdens mijn studie, zowel op Moller Instituut in Tilburg als in Nijmegen, heb ik veel contact gehad met Edward Teunissen, hij woont nu in Apeldoorn. Na zo'n 15 jaar geen contact meer te hebben gehad, heb ik hem laatst opgebeld en zijn email-adres gevraagd. ik heb hem jouw mails doorgestuurd, ik weet niet of hij iets heeft laten horen.
Nogmaals, hartstikke leuk dit initiatief, deze mails doen veel mensen plezier!

Groeten

Frits

Comments (2)

Roy van Zutphen:

Hallo allemaal,

Ik ben Roy van Zutphen (de zoon van Buddy van zutphen) en ik ben met stom toeval op deze website terecht gekomen.
Grappig om mijn vader zo jong te zien.
Naja in ieder geval ik ga dit even laten zien aan me pa ^^
Als jullie willen weten wat er van hem geworden is kunnen jullie een kijkje nemen op zijn website.

http://www.buddyvanzutphen.nl

Groeten allemaal
En Frits, jou zie ik waarschijnlijk nog wel een keer :)

@Roy van Zutphen: Wat grappig dat je reageert. Vroeger speelde ik regelmatig bij Frits in de Gagelstraat, hij woonde tegenover Buddy maar dat weet jij natuurlijk ook.
Heb zojuist een filmpje van je vader bekeken en hij zingt een stuk beter dan ik. Een live-artiest op de reunie is al geregeld... :-)

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 12, 2006 9:38 AM.

The previous post in this blog was Hofdames te Well.

The next post in this blog is Levensloop Cynthia Pietersen.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33