« Levensloop Peter Nijhuis | Main | Mail Ine aan Peter »

Levensloop Catrien Convents

Hoi Ine(ke),wat leuk om eens iets te horen over de st Jan.Ik moet eerlijk bekennen dat ik me van de klasgenoten weinig kan herinneren maar de naam Cynthia komt me wel bekent voor.Wie weet komt er een reunie en komen de gezichten weer terug.Ik ben al beneiuwd naar de klassefoto hoor.

Jullie zijn allemaal wel wat jonger dan ik want ik ben op de lagere school 2 keer blijven zitten,ik wordt volgend jaar al 50 maar ach dat kan de pret niet drukken toch?ik zal een klein beetje vertellen hoe het mij vergaan is in al die jaren.Na de lagere school de huishoudschool zoals bijna ieder meisje van onze generatie.Daar heb ik maar 1 jaar gezeten en toen aan het werk,vreselijk vond ik dat.Ik had het gevoel toch veel te missen.Maar goed het leren heb ik in mijn volwassen leven ruimschoots gedaan dan.Verschillende cursussen met veel plezier gedaan.

Op mijn 20ste getrouwd en op mijn 22ste mijn eerste kind.Mijn zoon wordt dan ook al 27jaar.PPPfffttt ik denk er maar niet over waar de jaren heen zijn.Ik heb 6 jaar later ook nog een dochter gekregen,Suus wordt er 21,een rijkeluiswens.

Mijn huwelijk is inmiddels over,maar met vallen en opstaan kom je er wel door.Ik heb in die jaren best wel veel gewerkt,heb eigenlijk van alles gedaan maar sinds een paar jaar schrijf ik.Ik heb samen met een vriend een kinderboek geschreven en 3 kleine gedichtebundeltjes.We hebben ook een grote bundel gemaakt met ruim 450 gedichten.Best leuk om te doen en inspiratie genoeg. we zijn op zoek naar een uitgever om het werk dat we maken uit te geven maar dat valt vies tegen.Er beland wekelijks bij die lui heel veel op het buro en spring er dan maar eens uit.Maar goed de aanhouder wint.

Nou ik heb voor nu wel genoeg verteld want anders hebben we op de eventuele reunie niks meer te vertellen.Ik kijk erg uit naar de foto en een reactie van mede klasgenoten.De hartelijke groeten en tot ziens,

Catrien Convents.

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 28, 2006 4:56 AM.

The previous post in this blog was Levensloop Peter Nijhuis.

The next post in this blog is Mail Ine aan Peter.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33