« Rijen B3 - Irene B1 2-2 | Main | Duits lijkt net op Nederlands »

Lotto & Privacy

Ooit heb ik me laten verleiden om online mee te doen met De Lotto. Aanmelden ging heel gemakkelijk, online. Toen ik het abonnement wilde opzeggen eiste men ineens een echte, papieren brief met al mijn gegevens. De omgekeerde wereld.

Via via kreeg ik een actiecode om gratis mee te doen aan LuckyDay, een loterij die ook onder De Lotto valt. Om de getallen in te vullen moest ik mij registreren op de website luckyday.nl met onder andere mijn adresgegevens en bankrekeningnummer.

Na drie keer te hebben meegedaan wilde ik ook hiermee stoppen. Op de website zocht ik naar een pagina om mijn account te verwijderen. Tevergeefs. Ik belde de klantenservice van LuckyDay die ik na een minuut of tien te pakken kreeg en die me doorverbond met de klantenservice van De Lotto.

De dame die me te woord stond gaf aan dat het account niet verwijderd kon worden, alleen intern geblokkeerd. Misschien was dit een verspreking van haar, want toen ik hierover mijn verbazing uitte zei ze na kort overleg plotseling dat mijn gegevens wel degelijk verwijderd waren. Immers, ik kon niet meer inloggen.

Nu win ik bijna nooit bij gokspellen, toch durf ik er tien euro om te verwedden dat mijn gegevens doodgewoon nog in hun database staan. Er zit niets anders op dan een andere identiteit aan te nemen. Spider. Casa Spider. Shaken, not stirred.

Comments

Gewoon niet meer gokken, daar nooit meer inloggen!
En je gegevens, die houden ze, eens gegeven blijft gegeven!

En bij Louis Vuitton weten ze je inmiddels ook te vinden.

Btw: er komt toch wel een casa spider jaaroverzicht? Of moeten we het doen met de voetbaluitslagen? Denk niet dat er niet popelend naar wordt uitgekeken hoor.

Ik dacht bij het zien van het aantal reacties en je titel dat je een ton had gewonnen of zo. Maar ik zie dat je box vol met spam zit. Balen!
Maar leuk dat je weer logt, al is het nog niet van de Casa quality die ik van je gewend ben. Go go go!

En een gelukkig nieuwjaar!