« Dat we dit nog mee mogen maken | Main | Sexy Gele Kniekousjes »

34-hex

Ja, rigide structuren belemmeren initiatieven. Woensdag sta ik goedgemutst op. In de trein naar 's-Hertogenbosch feliciteert niemand mij. Ergens is dat een bummer, immers na 4,5 maanden forensen sluipen de vaste patronen erin. Dat meisje staat altijd precies bij dat hokje op het perron in Rijen, dat groepje mannen stapt altijd daar in en als ik naar Brabant Water loop kom ik altijd dezelfde personen tegen, eentje rennend.


18.05.2011 CasaSpider bereikt de eerbiedwaardige leeftijd van 34-hex en dat weten ze bij Brabant Water. Klik voor groter.

(Klik voor groter)

De DBA-kamer is prachtig versierd, zelfs mijn leeftijd staat er perfect op. Dank je wel, Judith. Vreemd genoeg verslikt bijna iedereen zich daarbij of schiet in het gunstigste geval in de lach. Er is een discrepantie tussen mijn presentatie en de perceptie van de bezoeker, zoveel is wel duidelijk. Misschien moet ik mijn haar eens gaan verven.

Luchiano (013) feliciteert mij tegenwoordig digitaal, via Twitter en zijn blog. Kan ik het over nog eens 34 jaar teruglezen.

Comments

Gefeliciteerd met je 34e!!

Daar kan ik dus niet bij h, dat iemand elke ochtend zo laat vertrekt dat-ie moet rennen.

Gefeliciteerd.
Maar die gele kniekousen..
je schaamt je ook nergens voor he.

Nog vele jaren, bijvoorbeeld nog 34 hex erbij.

Ik ben vergeten hoe het die hex zat, maar ik hoop dat je gister een leuke verjaardag gehad hebt

@Laurent: Het verbaasde mij ook. Nu is mijn theorie dat de betreffende dame expres te laat is en daarmee haar conditie wil opvijzelen.
@Jan: Dank je. Okay, ik ben de schaamte voorbij. Maar er is vast wel ergens een Gele Kniekousjes-fetischiste in de zaal.
@Irene: 34 hex erbij, daar teken ik voor.
@Gerrit: Als je erop staat wijd ik nog wel eens een hele post aan hexadecimaal en octaal tellen. Doe ik je daar een plezier mee?

Hey Dushi, masha pabien!! Hahaha you wish 34 jaar...
Je moet 'ns ff op fb kijken, daar had ik al mijn felicitaties geplaatst samen met een heleboel anderen. Anyway, ik hoop dat je een leuke dag hebt gehad. Brasaaa!

gefeliciteerd
ook nog van uit zeeland
groetjes

't Kan nog net: gefeliciteerd!

@Donna: Masha danki, pero bo no kere ku mi berdat tin 34 aa? Heb de berichten op Facebook gezien, hopi leuk!
@Carla: Dank je wel, Zeeland. Groeten terug uit Rijen en ook voor Curacao.
@Els: Het is nooit te laat, haretlijk dank!