« Hippe Heintje | Main | Verrassend: geen Skippy maar een Flipper »

Moerse Boys D3 - Rijen D4 3-0

Veel dingen in het leven zijn niet met elkaar in sync, het is niet anders. Rijken worden rijker, armen armer en net als het gezellig wordt gaat de kroeg dicht. Mensen vinden het interessant om over rampen te lezen maar slecht nieuws over jezelf schrijven is gek genoeg minder leuk.

Toch moet het gebeuren. Zaterdag 21 maart reisden wij om 08:15 's morgens vanuit de kantine van vv Rijen af naar Zundert waar de D3 van Moerse Boys onze D4 opwachtte. Net als in sportpark Vijf Eiken wordt er ook aan hun accomodatie hard getimmerd. Omkleden gebeurt derhalve in een noodgebouw.

Terwijl de zonen zich uitsloven op het veld vermaken de vaders zich in het ongekend mooie lenteweer. Op een dergelijke dag is het bepaald geen straf om langs de lijn te staan. Ook qua voetbal verloopt alles naar wens, Rijen doet zeker niet onder voor Moerse Boys. Met een brilstand gaan beide teams de rust in.

Luchiano (11) voelt zich helaas niet zo goed. De hele week heeft hij een soort van griep die gepaard gaat met veel hoesten. Aangezien hij in het veld altijd veel loopt, hetgeen niet hetzelfde is als effectief maar dus wel veel, heeft hij zich flink uitgeput. "Mijn keel doet pijn en ik kan haast niet meer ademen", fluistert hij.

De tweede helft begint nog met een offensief van Rijen D4 maar dan komt Moerse Boys opzetten. Hun sterspeler Pim kopt uit een corner de 1-0 binnen. Rijen trapt vervolgens erg slordig af met een terugspeelbal die tussen twee spelers waar Luchiano er een van is invalt. Dat is kaasie voor snelle Pim die de bal ontfutselt en er meteen 2-0 van maakt.

Rijen probeert het nog wel maar kan geen potten meer breken. Uiteindelijk wordt het na een solo van Bob 3-0 voor Moerse Boys. Ach, wij stonden tenminste in het zonnetje. Rijen D4 staat op een vierde plaats in 0257 D-Pupillen (voorjaar), 3e klasse D317 aldus de KNVB.

Misschien denkt iemand: "Hoe kent die dekselse CasaSpider toch de namen van de spelers van Moerse Boys?" Dat komt door gedegen onderzoek. Moerse Boys heeft van de derde klasse D317 met afstand de mooiste website en per team houdt men keurig wedstrijdverslagen bij. Hier de link naar deze wedstrijd.

Eigenlijk moet een goochelaar nooit zijn trucs verraden.

Comments

Dit lijkt toch meer op slecht nieuws voor Luchiano dan slecht nieuws voor jou?

@Piet: Slecht nieuws voor Luchiano is automatisch slecht nieuws voor mij...

Moerse Boys heeft niet alleen goede voetballers (Rijen 3e klas werd ook al geklopt) maar ze hebben ook een goeie webmaster. Heb er met plezier doorheen gesurft. CasasPa

@CasasPa: Ik ook, de website zit erg goed in elkaar en wordt door diverse mensen actueel gehouden. Daar kunnen veel clubs een voorbeeld aan namen.