« Appel, Boom, D66 en Scratch | Main | Het kado en het nog mooiere briefje »

Een beetje mistig

Soms zijn de dingen een beetje mistig, op de weg en in het leven. Een kwestie van koffiedik kijken. Dat geldt ook voor de strijd tussen Barack Obama en John McCain (72!) die vannacht wordt beslist. Een uitslag die gemakkelijker te voorspellen is dan Olympique Marseille - PSV ook al geef ik de Eindhovenaren nauwelijks meer kans dan McCain. Als de wedstrijd tenminste niet afgelast wordt.


04.11.2008: Dichte mist in Zuid-Nederland, ook voor de Vergeten Ridders van de A59. Klik voor groter.

(Klik voor groter)

Mist of geen mist, de training van Rijen D4 gaat gewoon door. Luchiano (11) aka DNA was er vanzelfsprekend bij in zijn Afellay-shirt. Sinds de iets oudere Ruud die vergeleken met John McCain weer tamelijk jong oogt een belangrijk aandeel in de training heeft gaat het tempo omhoog. Dat is goed voor de concentratie en na afloop vond Luchiano dat het de training snel voorbij was, het mocht best een half uurtje langer duren.

Comments

Mist, dat is zeer slecht schilderweer, maar ja, keus is er niet altijd.

mist, vroeg donker, de kachel weer aan, koud, winterjas, regen...

Maar toch heeft het wel wat :-)

Een wat mistig verhaal. Ondertussen weten we dat Obama gewonnen heeft. Grappig dat Luchiano zo enthousiast is, die gaat er zeker voor zorgen dat Rijen D4 weer bovenaan komt te staan.

@Renesmurf: Het resultaat van schilderen bij mist kan zeer verrassend zijn. Maar daar word jij natuurlijk niet voor betaald...
@GJ: Ja, achteraf kunnen we erom lachen, op het moment zelf zie ik er de lol niet van in. Het is net als kamperen!
@Margriet: Mistige verhalen kunnen leiden tot goede films zoals bijvoorbeeld The Fog. Met Luchiano kan Rijen D4 zeker in 2009 de top halen, want over drie wedstrijden zijn ze gedegradeerd... :-)