« Een geduchte tegenstander | Main | Kerstwens 2006 van de Spiders »

Synchronisatie over 8000 kilometer

Zojuist las ik bij Diamond Piet dat hij via internet bij Langs de Lijn semi-live meemaakte dat Ajax in luttele minuten een 0-2 voorsprong tegen Vitesse kwijtraakte. Dat is grappig, want precies hetzelfde gebeurde hier ook. Beiden wachten we nu op het onvermijdelijke Amsterdamse geluk in de 93e minuut.

Snel posten dus.

Vrijdag hebben wij de kerstboodschappen gedaan bij Centrum Piscadera. Diana (7 maanden) was er ook bij. Ik deed de kofferbak open en wilde de kinderwagen eruit halen. Maar de kofferbak was leeg. Een vloek ontsnapte aan mijn lippen, niet echt conform de kerstgedachte.

Lucy zag het minder somber in. "We zetten haar gewoon in het winkelwagentje", zei ze. Volgens mij was Diana daar nog te klein voor, de praktijk bewees het tegendeel. Ze paste prima en gedroeg zich gedurende het halve uur boodschappen doen voorbeeldig.

09:20 Vitesse scoort de 3-2!

Snel posten dus. Nog twee minuten te gaan in de Gelredome.

Update 09:25

Vitesse-Ajax 4-2

Comments

casa,lucy,luchiano,diana

heel fijne feestdagen uit zeeland

nood breekt wetten en zo.

Ook AZ verliest weer punten. De competitie lijkt mij al voor de kerst beslist: jammer maar helaas. Om misverstanden te voorkomen: PSV is de terechte kampioen !

Merry X-MAS !

Hoezo de wereld kleiner door het net. Ik ken nu iemand die ziek is van het verlies van...
Bij deze fijne dagen en een heel goed 2007!

Af en toe moet je een beet inventief zijn!

Iedereen hele fijne feestdagen gewenst!

Het is een mooie dag... :-)

toch leuk om in zo'n wagen te zitten (als je baby bent dan he); genoeg te zien terwijl je ouders je rondrijden.
Fijne kerstdagen voor jullie allemaal!

@Carla: Hartelijk dank, ook voor de leuke kaart (er zijn ook steeds minder garnalen). Jullie ook mooie feestdagen toegewenst!
@Renesmurf: Klopt en soms pakt dat nog goed uit ook...
@Bodo: Jammer genoeg is de spanning grotendeels weg. Misschien dat Feyenoord er dinsdag nog iets aan kan doen, maar ik vrees het ergste. Jullie ook heel goede feestdagen!
@Jannie: De virtuele wereld wordt steeds kleiner, de echte helaas steeds groter. Ken ik de persoon die nu een beetje misselijk is misschien ook? Jij ook alvast fijne kerstdagen en al het goede voor 2007...
@Jan: Zo is het maar net, gelukkig hebben wij Lucy. En ook jij hele fijne feestdagen...
@Eric: Ja, voor jou helemaal natuurlijk. Nog even en je gaat dwepen met Aad de Mos... :-)
@Pascale: Baby's hebben een prachtleven. Ook al beseffen ze het niet helemaal, gelukkig lachen ze genoeg. Jullie ook een hele fijne kerst toegewenst en de groeten aan alle familie...

Een kind achter in een kofferbak vervoeren? Das vreemd. Dat mag in ons Gelderland echt niet. Linda was trouwens afgelopen vrijdagavond in het stadion van Vitesse. Er was daar een piratenfeest. SBS6 zond het gisterenmiddag nog uit op de TV. Jannes, Jan Smit, Koos Albers, en ga zo maar door.