« WK2006 23/31 Zaterdag 1 juli 2006 | Main | WK2006 26/31 Dinsdag 4 juli 2006 »

Meeste commentaar in Juni 2006

De tweede lijst met het meeste commentaar per maand. Opvallend verschil met mei 2006 is het ontbreken van CasaSpider zelf. Daar zijn twee redenen voor. Ten eerste is het een tikkeltje genant om zelf bovenaan de lijst te staan. Ten tweede levert CasaSpider geen commentaar op de post, maar op het commentaar. Formeel is het derhalve niet juist om zijn commentaar mee te tellen.


Meeste commentaar in juni 2006


GJ profiteert hiervan en ook van de retraite die zijn grootste concurrent en winnares van de vorige editie Cyberjunk gehouden heeft. De maandprijs gaat in juni derhalve naar Glimmen.

Wat valt verder op? Gemiddeld worden de langste commentaren geleverd door vrouwen en de kortste door mannen. Bestaat er een relatie tussen commentaren en telefoongesprekken?

In totaal zijn er 505 comments geplaatst in de maand juni 2006. Commentaar op het meeste commentaar telt gewoon mee als commentaar. Alle posts over dit onderwerp zijn gebundeld in de category Meeste Commentaar.

Comments

Niet het meest. Nu wel het eerst!

Ik zal komende maanden zwaar duikelen, maar anderen zullen dat waarschijnlijk ook doen.

Nou, ik zal denk ik niet duikelen, het valt me nog mee dat ik een tweede plaats wist te veroveren. Ik had dit niet verwacht gezien het feit dat ik ook niet op alle posts gereageerd heb die over voetbal gingen.

Telefoongesprekken en commentaren. Ik weet het niet, vrouwen klessebessen graag, mannen zijn kort en bondig, houd het daar maar op.

PS, het valt me trouwens nu pas op dat ik gelijk sta met Renesmurf, is dat jou ook opgevallen beste Casa?

@Erwin: Hij staat genoteerd. Tot op heden heb ik echter nog geen first-post klassement, misschien een idee...
@Pascal: Duikelen klinkt ietwat negatief, anderen de kans geven om te klimmen is een andere benadering... ;-)
Waarom zul jij trouwens duikelen?
@Cyberjunk: Zonder retraite en bijna geen voetbal in juli moet jij GJ toch weer kunnen passeren. Je conclusie staat genoteerd en dat je gelijk staat met Renesmurf is puur toeval. Immers, jullie lijken helemaal niet op elkaar!

Ja

tssk alsof ik maar doorratel in de commentaren of in het echte leven....dat gelooft toch niemand.... gekkie....

Ja, dat bedoel ik: anderen klimkansen geven in verband met vakantie.

Als er een "kwaliteit-kwantiteit-verhouding" zou worden berekent zou ik met stip op een staan...

@Cerito: Opschepper, ik ruik op afstand de eigen roem al en je weet dat die behoorlijk stinkt...;-)

Vorige maand vond ik dit nog leuk, maar nu voel ik dat ik er toch iets tegen heb.
Volgende maand zal ik wel weten wat.

Ahaaa..
jajajaja..

Kijk eens aan! Hoppakeeee.. die stoppen we in onze achterzak! :)

Waarschijnlijk is dit eenmalig omdat CJ op de hielen zit.

@GJ: Dat zal wel meevallen, want ik ga geregeld in retraite, dat gaat dit jaar zeker nog minimaal 1 keer gebeuren, hoogstwaarschijnlijk ergens in november en heel misschien daarvoor nog wel een keer. Dus je kunt me echt nog wel vaker "verslaan." En het voetballen is nog niet helemaal afgelopen, dus deze week kun jij je hart nog extra ophalen. Afgezien daarvan denk ik dat jij voornamelijk op stukjes reageert die over sport gaan en dat jij daar deze maand sowieso hoger door gescoord hebt. Ik ben benieuwd hoe jij het gaat doen als het afgelopen is met de WK voetbal.

whaaaaaaaaaaaaaaa mag ik even geheel ongepast en off topic onstuimig juichen..... zo die witte vlaggetjes zien we ook niet meer in de stad rondrijden..... zaaalig.... en nu ga ik afkoelen....van die stoom.....

geen commentaar

@Carin: Het kostte je vast veel moeite om zo kort van stof te zijn... ;-)
@Paola: Ratel in de commentaren maar lekker door, in het echte leven is het waarschijnlijk een stuk vermoeiender. Ik laat hierbij in het midden voor wie... ;-)
@Pascal K: Het toevoegen van een 'K' helpt ook al niet om je score te verhogen. Hoe dan ook, ik wens je een hele fijne vakantie!
(Zonder internet)
@Cerito: Klopt. De vraag is alleen van welke lijst...
@Cyberjunk: Het moet wel erg met Cerito gesteld zijn dat je hem op 8000 kilometer nog kunt ruiken.
(Ja, of je hebt een hele goede neus natuurlijk)
@Renesmurf: Alles op zijn tijd. Sommige dingen die ik 20 jaar geleden nog leuk vond vind ik nu ook niets meer aan... :-)
@GJ: Cyberjunk is als een stoomlokomotief, die schud je niet zomaar af. Evengoed proficiat, een hele stap voor Glimmen!
@Cyberjunk: Is dit nu al je derde reactie op deze ene post? In dat geval kunnen je concurrenten het wel schudden...
@Paola: Haha, ja jij met je mooie Italiaanse naam ook... Wij eten vanavond spaghetti!
@BassieDeBoer: Geen commentaar is ook commentaar...

jammer dat je niet twee rijtjes hebt gemaakt, stond ik tenminste in het linkse. CasasPa

Nog 1 reactie op deze post van mijn hand. Ik vind het gewoon leuk om te reageren op welke post dan ook en wel zo vaak als ik wil. Mijn "concurrenten" moeten dat vooral ook doen, dat vind ik net zo leuk.

Verder kun jij er ook voor kiezen om per post 1 reactie als comment te honoreren, dus ook als ik meer dan 1 keer reageer, dat toch als 1 reactie te beschouwen. Als je dat doet, dan weerhoudt mij dat nog niet om vaker dan 1 keer te reageren. Ik reageer zoals ik dat leuk vind en niet per definitie om nummer 1 te zijn. En wanneer je het zo laat om per post alle comments te honoreren, dan is het aan mijn "concurrenten" om me in te halen....;-)

Nou vergeleken met de maand mei ben ik van helemaal onderin de lijst naar boven gestegen.

Vandaar het commentaar van mijn man dat ik meer tijd besteed aan dit soort dingen dan aan hem hihi...;-)

Dat is mooi, sta ik ineens op nummer 11 met 13 post, niet slecht.
Nu moet ik proberen om in de top 5 van Juli te komen, maar wel spam-loos :p

En een FIPO count zal ook wel leuk zijn, hoewel ik vaak wel te laat ben :-(

Op Madeira zie je 7 dagen per week groepjes mannen zitten te kletsen, vaak vergezeld van een potje kaarten.
De vrouwen zie je maar 1 dag per week, zondag. De overige dagen werken ze :-)

Effe dit commentaar.....hoe kan het zijn dat ik bij deze uitslag:
04-07-2006 21:00 Duitsland ItaliŽ 1 - 2 0 - 0 0

0 punten krijg ??????

@CasasPa: Wees blij dat ik niet drie rijtjes heb gemaakt, dan zat je in het middelste... ;-)
@Cyberjunk: Een comment is een comment en (mits geen spam) altijd gewenst. Ga jij dus maar lekker door met reageren op posts en andere (of je eigen) comments. De juli-winnares is geloof ik reeds bekend... :-)
@Donna: Je bent met stip gestegen, mijn complimenten! Wel hoop ik dat je hierdoor niet daalt op de lijst van je man... ;-)
@Piet2: Gefeliciteerd met je elfde plaats. Als ik tijd over heb zal ik eens kijken of er nog meer leuke lijstjes (fipo) te genereren zijn...
@Wilisha: In het algemeen kletsen mannen niet maar nemen de situatie in de wereld door. En wat de dames betreft, toevallig heb ik vroeger wel eens als uitzendkracht op administraties gewerkt, met alleen vrouwen. Need I say more?
@Durumkiller: Precies zoals het er staat. Voetbalpoules neemt de uitslag na 90 minuten en die was 0-0. Bij een voorspelling van 2-1 verdient men dan geen punten. Je bent overigens niet de eerste die zich hierover verbaast...

@cyberjunk, ja zo kan ik het ook! ;o)