« Sterke koffie | Main | Zondag 23 april 2006 »

Twee vrouwen is twee tot de macht drie

Met Sugey in huis is het ineens een stuk drukker. Drukker maar ook leuker. Alles moet nog een beetje zijn of haar plaats vinden. Zaterdagmorgen gingen de twee dames op pad om damesdingen te kopen. Luchiano (8) en ik deden mannenzaken, we kochten een nieuwe cellular. Of mobieltje in goed Nederlands.

's Middags waren de dames bezig met Lucy's haar. Ik trainde wat met gewichten en jongleerballen. De jongleerballen beginnen het al enigszins te begeven in mijn handen. Van de groene bal is het velletje er half af.

Dominoën bij Pleincafé Wilhelmina. Klik voor groter/sluiten.In juli komt Remco Claassen weer naar Curacao, de man die mij heeft leren jongleren. Middels een email heb ik hem om nieuwe ballen gevraagd. Van zijn management consulente Sylvia kreeg ik een aardige mail terug dat hiervoor wordt gezorgd.

Het werd tijd ons gereed te maken voor het wekelijkse bezoek aan Pleincafé Wilhelmina. Terwijl ik naar Mooi Weer de Leeuw keek met als hoogtepunt de oude dame die werd verrast met een lied uit de musical Oklahoma, ging Luchiano (8) als eerste douchen. Lucy en Sugey volgden parallel, we hebben twee douches, zijn voorbeeld. Als laatste was ik aan de beurt.

Nu komt het vreemde. Tot op heden waren Luchiano en ik altijd het eerste klaar op een half uur gevolgd door Lucy. Aangezien de twee dames zich parallel aan het mooi maken waren dacht ik dat de totale vertraging zich zou beperken tot maximaal een half uur plus tien minuten.

Logisch gezien klopt dat ook wel, maar dan is er even geen rekening gehouden met de Wet van Vrouwen die zich Gelijktijdig Opmaken. Deze wet houdt in dat iedere vrouw die men toevoegt de totaaltijd logaritmisch verhoogt. Het geheel begon zodanig lang te duren dat ik voorstelde om maar vast op weg te gaan naar het strand, voor zondag. Maar om tien over zes kwamen beide dames eindelijk naar buiten.

Bij Pleincafé Wilhelmina waren Ino & Bente al aanwezig. Wij lieten een tafel aanschuiven en begonnen al snel te dominoën. Toen Lucy en Ino op vijf gewonnen partijen stonden arriveerde onze daghap. Helaas kan deze uitslag daarom niet in de boeken. Na Pleincafé reden we door naar Robbie's Lottery waar de dames gokten op de nummers van Wega di Number.

De trekking is zojuist voorbij, beiden hebben geen geluk in het spel. Lucy heeft nu regelmatig last van pijnscheuten, volgens Sugey duurt het nog maximaal twee dagen. De spanning neemt toe.

Comments

Bij hoeveel vrouwen schiet de tijd naar oneindig?
Als je dan een stuk of tien vrouwen zich gelijktijdig laat opmaken dan heb je dagen 'vrij'.

Hoe had je het bij omgekeerde domino-stand aangepakt om de uitslag wel in de boeken te krijgen?

Allemaal grappen, maar het is toch wel bijzonder een kind te gaan krijgen.

Je hebt het er maar selcht mee! Gelukkig haal je vandaag weer tijd in door vroeg op te staan voor Feyenoord-Ajax! En sterkte de komende dagen. Met wat geluk komt er nog een meisje bij.

Als het waar is wat Sugey denkt,dan is ze nog maar net op tijd aangekomen. Als twee vrouwen zich mooi maken, dan komt daar meer bij kijken dan alleen maar het aanbrengen van make-up, daar komt gezellig kletsen bij, misschien ook wel kritiek uitoefenen op elkaars make-up, zodat men dan weer opnieuw begint, of het showen van kleding, weet jij veel?? In elk geval had ik wel kunnen voorspellen dat het zo lang zou gaan duren, jij hebt gewoon geen verstand van de werkwijze van vrouwen. En zeker niet als je met meer vrouwen in 1 huis zit. Maar van deze tijd kun je leren hoe het werkt beste Casa.

yes Casa that's life .. het is je ook aan te zien .. je begint hem zichtbaar te knijpen .. af en toe alvast wat puffen helpt wellicht .. ;-)

Volgende keer nog wat extra schepjes koffie erbij doen, dan staan zo zo hyper dat het een gang zal gaan.

Over het resultaat laat ik me dan niet uit...

Voor Lucy vast een hele geruststelling, dat Sugey er nu bij is.

Trek je het allemaal nog wel Casa! Al die spanningen.. En dan komt er wellicht ook nog een 3e dame bij! :)

Vrouwen zijn een beetje raar, daar zit geen gebruiksaanwijzing bij.

@Pascal: Je moet dan heel ver vooruit plannen. Wat een werk moet het in goede banen leiden van een Miss Universe verkiezing wel niet zijn!
Andersom was de stand ook niet in de boeken gekomen. De baby uiteraard wel!
@Piet: Feyenoord heeft me in ieder geval 10 punten in de voetbalpoule opgeleverd. Al is dat momenteel inderdaad van ondergeschikt belang...
@Cyberjunk: Ik geef toe geen verstand van vrouwen te hebben. Er zit maar een ding op, blijven studeren. Wat geen straf is... :-)
@Henk: Ja, ik heb het zwaar... :-) Hopelijk kunnen we vanmiddag aan het strand wat relaxen. Dan mag ik de dames nu al wel de badkamer insturen...
@Guillermo: Het resultaat is ook niet onbelangrijk. Dan toch liever maar even wachten...
@Ricky: Zeker weten en daardoor voor mij ook...
@GJ: Het gaat nog net, de derde dame neemt voorlopig in iede geval niet de badkamer in beslag... :-)
(En Groningen zit tot nu toe in de finale, dat is ook spanning!)
@Renesmurf: Dat doet me denken aan een kastje van de Wehkamp dat ik niet in elkaar kreeg... :-)

Beetje sneu voor van Gaal, maar helaas.
Zondag zit ik in de Euroborg! Hopend woensdag op een 0-0 dat maakt het zondag extra spannend!

groningen die in aanmerking komt voor de champions league...ik ga mijn klompen ook maar eens oppoetsen...wat een wereld...

verder is het natuurlijk helemaaaaaaaaal niet waar dat vrouwen zo lang werk hebben...tssssk...gekkie ;-)

misschien heeft Sugey wel gelijk en duurt het nog een paar dagen. Ik wens Lucy in ieder geval heel veel succes ... en jullie beiden veel geluk. CasasPa

Toch wel een Nokia?

@GJ: Met Van Gaal heb ik niet snel medelijden. Wat mij betreft wordt het 5-0 in de Groene Kathedraal!
@Paola: Het zijn gekke tijden voor de voetballiefhebber. Verder is het natuuuuuuurlijk zo dat doorgewinterde misdadigers ook geleerd hebben altijd te ontkennen... -)
@CasasPa: Alvast bedank, wat mij betreft is het nu hoe eerder hoe beter...
@Brillie: Het simpelste model, maar wel een Nokia ja...
(Zijn er nog andere dan?)