« Met de Spider naar Carré (6) | Main | CasaMovie: Salto & Sandman at Kontiki Beach »

Casa meets Miss Universe Curacao 2004

Wederom had Lucy zondagmiddag geen succes met het vinden van een Chica de la Semana. Desondanks gingen de Happy Hours op Mambo en Wet&Wild gewoon door, gelukkig maar. We dronken wat bier, kletsen wat, hielden Luchiano in de gaten en keken naar passerende mensen.

Er liep een oogverblindende vrouw in een strak rood pakje langs. Al mijn quarks, gluonen en wat dies meer zij kleefden aan haar lichaam als... ja als wat eigenlijk. "Ih... ih... is dat niks als Chica de la Semana?", vroeg ik aan Lucy. "Ja, dat zou je wel willen, dat is de Miss Universe Curacao van vorig jaar!"

Het kostte me een paar minuten voor ik op haar naam kwam. Angeline da Silva de Goës zong het even later in mijn hoofd en andere lichaamsdelen. Lucy moest naar het toilet. Prompt verscheen Angeline voor de tweede maal om vlak bij ons op een tafel te gaan zitten. Zij had een cameraploeg om zich heen, waarschijnlijk voor haar programma Caribe Awe dat iedere dinsdag om negen uur op TV-11 (Dies-Un) wordt uitgezonden.

CasaSpider meets Miss Universe Curacao 2004 Angeline da Silva de Goës, klik voor groter"Waar blijft Lucy toch?", spookte het door mijn hoofd. De aanblik van Angeline deed de verlegen persoon die ik in wezen ben smelten. Ik moest met haar op de foto. Gelukkig kwam Lucy er al snel aan.

Samen liepen we naar Angeline die druk in gespek was. Op het juiste moment raakte ik haar schouder en sprak haar in mijn beste Papiaments aan. Ze moest er in ieder geval om lachen. Wie raadt wat mijn openingszin was verdient een fles Duvel.

Na een paar foto's (klik op de foto voor groter) genomen te hebben namen we afscheid. Angeline da Silva de Goës, sympathiek en bloedstollend mooi. Een gevaarlijke combinatie...

Terug in ons groepje vroeg Ino wie dat wel was. Ik vertelde het hem, waarop Ino mij verraste door te zeggen dat hij haar helemaal niks vond, qua schoonheid dan. Nu zijn er ongetwijfeld ook mensen die zeggen dat de nieuwe BMW M5 een rammelbak is, maar toch stond ik even perplex. En dan ben ik notabene degene met tweemaal min zes!

In de auto op weg naar huis bleek Luchiano (7) de wijste te zijn: "Papa, jij snapt de mannen niet. Als iemand zegt dat hij haar helemaal niets vindt, dan is hij juist verliefd op haar."

Toevallig is de maand mei de maand van de Miss Universe verkiezing. Op maandag 30 mei wordt in Bangkok de nieuwe Miss Universe 2005 gekozen. Sinds vorig jaar besteedt lachicamerengue.com veel aandacht aan deze verkiezing. De afgelopen dagen heb ik diverse uren doorgebracht met het verzamelen van informatie.

Op dit moment zijn op de Miss Universo 2005 pagina al 12 landen vertegenwoordigd. Onze favorieten tot dusverre zijn Natalie Glebova uit Canada en de Noorse Helene Traasavik. De Curacaose Rychacviana Coffie is een hele mooie dame, maar ik vrees dat zij de voorronden niet overleeft.

De binnenkant van mijn hoofd is voorlopig helemaal rood gekleurd: Angeline da Silva de Goës.

Comments

Toch vreemd dat een Miss nooit hoeft in te burgeren.

and worldpeace ofcourse!

Waarom wordt er eigenlijk altijd alleen maar aandacht besteed aan mooie vrouwen? Miss World, Miss Universe, e.d. Waarom niet eens een Mr? Zou jij dan de voorrondes halen, Mr. Casa??

@Brillie: Dat lijkt mij logisch, immers iedereen wil wel met een Miss inburgeren...
@Bareuh: Of course! Zit jij ook voor de buis de 30/31e... ;-)
@Cyberjunk: Of ik door de voorrondes kom? Dat hangt ervan af. Als de dames juryleden ook maar een klein beetje smaak hebben natuurlijk wel... ;-)

Kleding keurig afgestemd.

En de BMW is een rammelbak.

Was de openingszin iets als ... "Wat heb je seksie... "???


I'm impressed.... niet weten dat zij langs gaat komen en toch samen helemaal in kleur op de foto.... helemaal perfect!

@Erwin: Over de kleding: dank u! Over de BMW: en dat zegt iemand die twijfelt over een Passat en een 407... (Proef ik hier enige afgunst?)
@Willisha: Neen, ik wilde niet het risico lopen dat ze zou zeggen: "He, die zin heb ik eerder gehoord van een lange man... op Madeira!"
@Roos: Ik denk dat de ontmoeting tussen Angeline en CasaSpider voorbestemd was... ;-)

Wat lijkt ze toch ontzettend op mijn viendin....
Als twee druppels water!!!

Ik neem aan dat Angeline de juiste maten heeft. Maar dan ben jij Casa toch een stukkie disproportioneel. Maar jullie lachen wel alle twee. CasasPa.

Voor een fles Duvel ... jouw openingszin was:

Nos outfit ta 'meant to be with each other' ...
(Onze beide outfit zijn voor elkaar bedoeld)

of een zin met het woord 'korá' erin ...

@Cerito: Als dat echt waar is komt als eerste gedachte in mij op: Wat heeft jouw vriendin dan in een vorig leven in vredesnaam misdaan... ;-) Tevens kan ik niet wachten tot je haar aan mij voorstelt!
@CasasPa: Het komt er zo nu en dan wat vreemd uit bij jou, maar je bedoelt het vast goed... ;-)
@Amaro: Hier komt de ware openingszinverzinner om de hoek kijken! Mijn complimenten, maar dit kon ik niet bedenken...

Hola CasaSpider,
Nou je zou door je zenuwen wel niet zo orgineel zijn geweest... dus ehh... ken ik je niet ergens van? (in papiamento tuurlijk)!! met veel gestotter ertussen door en een rood hoofd (passend bij je outfitje).
Mooi glimlach heeft deze dame, is ze ver gekomen vorig jaar in de competitie? En hier lijken ze de missverkiezing niet belangrijk te vinden. Weet nog steeds niet wie miss Argentina is! Hoop dat het wel uitgezonden word, vind het altijd wel leuk om naar die mooie vrouwen te kijken (met een andere reden dan jou) ;)
Beso,
Gaby

Kom je een keertje spareribs eten en boerenbridgen ?

Openingszin: Ik ben je telefoonnummer kwijt. Zou je het nog één keer ...........

Ehh... nou...eh... tja...het gaat mij helemaal niet aan natuurlijk, maar als mijn man met zò'n grijns naar een andere dame zou kijken, dan zou ik hem eens op het matje roepen :).

Wonderschoon.

Bofkont!

@Gaby: Fout geraden! Als ik het mij goed herinner is Angeline niet door de voorronden gekomen. Dat was vreemd want ze stond genoemd bij de favorieten, en terecht! Maar ja, Miss Universe is meer een commercieel spel dan dat de mooiste vrouw uitgekozen moet worden... Volgens mij doet Argentinie niet mee...
@Bodo: Dat lijkt mij een goed plan! (Moet ik Angeline dan meenemen?)
@Helffer: Neen, die was het ook niet...
@Ricky: Dat is nu het leuke van Lucy, die stimuleert dat juist. Maar er zijn grenzen, daar gaat het stukje van vandaag (nieuwe CasaMovie) onder anderen over... ;-)
@Frits: Zeg dat wel! Ik ben benieuwd hoe Angeline erover denkt... :-)

Angeline moest eens weten met wie ze daar op de foto staat...

Heb me even proberen in te leven in jouw situatie en voor de Duvel wordt het 'Ken ik jou niet ergens van?'...:-) Ik kan er volgens mij niet ver naastzitten!!
Maar even zonder dollen; ik zie Angeline (nog) niet als Chica....:-(

Rychacviana zal zeker in de Top-15 vallen, wacht maar. Ze was heel erg nerveus tijdens de video op missuniverse.com, en haar Engels is niet zo goed. Ze moet tijdens de interviews in de voorronde een talk gebruiken voor Spaans of Nederlands. Al was haar Engels niet goed, kon je toch verstaan en begrijpen wat ze bedoelde. Er waren andere meiden die "geen woord" Engels konden spreken!

Ik wacht vol spanning op 30 Mei, wanneer "Curaçao" naar voren mag komen als semifinaliste. Deze dame heeft ervaring, heeft miss Intercontinental 2002 gewonnen, terwijl dames zoals o.a miss Duitsland 2002 (wie ook semifinaliste was tijdens miss universe 2002) achter haar bleven. Het feit dat onze Curaçaose deze verkiezing gewonnen heeft, zegt al dat ze erg mooi en sowieso kan praten...ondanks haar "mindere" interview op missuniverse.com. Nog een interessante bijzonderheid: Lara Duta (miss universe 2000 uit India) heeft ook Miss intercontinental 1997 gewonnen! Tja...al deze informatie staat op internet.

Vanjte, hopi éxito, Kòrsou ta TUR TUR bo tras!!!