« Curacao Airlines | Main | Dierentuin »

Toevallig... Gigi!

Toeval en Kansberekening zijn twee van mijn stokpaardjes. Alles wordt in de praktijk bepaald door het Toeval, maar men kan zijn kansen wel degelijk vergroten dan wel verkleinen. Het Succespercentage wordt vervolgens bepaald door de Kansberekening.

Desde Curazao: Chica de la Semana Gigi!Vandaag echter geen zware kost, het is hoogste tijd voor een Chica! Dat vond Lucy vorige week zondag ook. In de week voor haar vakantie kon ze er geen vinden en op de eerste zondag erna ook al niet. De lachicamerengue website heeft hierdoor twee maanden drooggestaan!

Afgelopen zondag liep Lucy van Kontiki naar Mambo Beach. Zij kwam een man tegen die wel als Salsa Man wilde poseren. Stiekem vond ik dat jammer, doe mij maar een Chica, maar ja... de dames willen ook wat. Lucy haalde het SalsaMan-formulier op en ging met de camera op pad.

Vijf minuten later kwam Luchiano naar mijn strandbedje gerend. "Geef mij een formulier voor de Chica de Semana!", riep hij. Ik gaf hem het formulier en even later kwam Lucy eraan. "Verdomme! Die SalsaMan was al aangekleed, hij ging net weg! Gelukkig vond ik toen dit meisje."

Dat meisje was Gianni, koosnaam Gigi. Ik heb die hele SalsaMan niet gezien, maar Gigi is beter. Dat zag ik zo. Toch toevallig dat de SalsaMan op het laatste moment afhaakte. Gigi zelf vond het ook heel toevallig. Zij had net met haar moeder zitten kletsen dat ze zo graag wilde dat er eens iemand foto's van haar nam. Op dat moment verscheen Lucy als een soort Aardsengel GabriŽl. Als dat geen toeval is!

Op het Happy Hour bij Wet&Wild stonden we even met Peter Cuppen te praten. Toen hij op het strand aankwam zag hij een meisje waarvan hij dacht: "Hť, dat zou een leuke Chica de Semana zijn!" Even later zag hij Lucy foto's van haar maken...

Klik op (de foto van) Gigi om direct naar Chica de Semana te gaan!

Comments

Casa For President.

@Leo: Hartelijk dank! Maar van welk land?

bedankt, ik krijg het hierdoor nog warmer! :)

Gefeliciteerd Casa & Lucy!
Lucy is weer scherp na 2 maanden...:-)

@Casa, van Curacao?

@GJ: Dat is heel mooi, want zo snel krijg jij het niet (meer) warm van een mooie dame... :-)
@Angel: Namens Lucy bedankt! Curacao is goed als Nederland eerst nog even een miljard ofzo overmaakt (en garant staat voor komende schulden)...

Ik wil informtie over werk en verblijfsmogelijkheden in Curacao. Subiet, meteen, tjeminee, wat een daverende meid, alweer. :)) Jong, dat dan weer wel.
Het is hier, in nederland, in de buurt van Arnhem , maar behelpen.Ook in de gerijpte categorie blijken de vrouwen voor mij zo'n col van buitencategorie die zich maar moeizaam laat beklimmen.