« Hoepelles | Main | Met de Spider naar Carré (4) »

Jerry & Soug-Ling

Desde Curazao: Pareja de la Semana Jerry & Soug-Ling!Het was zondag gezellig op het strand. Lucy had helaas wederom moeite om geschikte kandidaten te vinden voor lachicamerengue.com. Uiteindelijk slaagde zij erin om Jerry en Soug-Ling als Pareja de la Semana (Paar van de Week) te strikken. Met name de foto hiernaast vind ik goed gelukt.

Tijdens het Happy Hour (waarom schrijf ik dat eigenlijk met hoofdletters?) zag ik de Cubanen Willy en Reynaldo gebiologeerd ergens naar kijken. Op een steen stond een blondine te dansen.

Meest opvallende aan deze jongedame was haar bikini-broekje waar in grote letters Corona op stond. Die letters leken wel magneten voor het menselijk oog!

Het meisje was enigszins aangeschoten. Ik vond dat ze op de foto moest en vroeg aan Lucy of zij dat wilde doen. "Ben jij gek, doe het zelf!", riep ze en overhandigde mij de camera.

Corona Girl op Wet & Wild!Ik liep naar het Corona-meisje toe. "Mag ik een foto van je maken?", vroeg ik beleefd. Ja hoor, dat mocht. Wel, ik plaats hier een kleine versie. Voor het idee zeg maar. De foto waarop de Corona-letters wel te lezen zijn is namelijk een tikkeltje té.

Weet u dat in juni te Quito (Ecuador) de Miss Universe 2004 verkiezing wordt gehouden? Kunt u uit het blote hoofd de Nederlandse Miss Universe 2004 opnoemen? Ik dacht het niet! Van Lucy moest ik een pagina maken voor de Miss Universe 2004 verkiezing.

Dat is geen straf. Welke man wordt er nu door zijn vrouw gedwongen om een hele avond foto's van Missen op te sporen. Als eerste dame staat Miss Universe 2004 Curacao erin. Angeline Da Silva De Goës, niet bepaald een alledaagse naam. In de loop van de week worden meer kandidates toegevoegd.

Links, foto's en verhalen van en over uw favorieten qua Missen kunt u kwijt in de comments. Om een of andere reden verwacht ik niet dat het storm zal lopen. Nederlanders zijn daar te nuchter voor denk ik. Op Curacao wordt er flink meegeleefd. Ik herinner mij het jaar 1997 toen Verna Vasquez Curacao vertegenwoordigde. Zij was met afstand de mooiste van alle deelneemsters, maar kon helaas niet zo goed uit haar woorden komen. Iedere keer als Verna in beeld kwam begonnen de buren te krijsen en te gillen. Het leek wel een voetbalwedstrijd. Een cultuurverschilletje.

Later ontmoette ik Verna Vasquez nog eens in Punda, hmm... ik dwaal af.

Comments

Foto van het Corona-meisje "een tikkeltje té"? En jij denkt dat we dat niet aankunnen? Come on Spider, we willen die foto ook zien!

Hahahaahaha! Ja ik woonde toen nog op Curacao. Ik heb Verna na al die Miss gedoe nog gesproken. Ik werkte toen nog bij CTDB. Ze wenste me succes met mijn studie hier in Nederland en gaf me een handtekening (weet niet waar die is). Ik stond ook mee te schreeuwen toen ze niet uit haar worden kon komen...tjonge jonge jonge wat een tijd. Jammer dat ik hier in Nederland niet de fever voel mbt missverkiezingen...echt jammer!

Of die foto inderdaad "een tikkeltje té" is kan ik pas beamen als ik de foto heb gezien. Dus als jij de foto publiceert meld ik of ik de foto "een tikkeltje té" vind. Deal?

In juni is ook het EK!
;-)

Dit riekt naar censuur ;-)

Jammer dat de miss Universe verkiezingen niet op de Nederlandse TV te volgens is!!!