« Mambo is gek geworden | Main | Politiek onder vuur »

Iedereen is jarig

Desde Aruba: Chica de la Semana Stephany!Er zijn van die dagen dat het lijkt of iedereen jarig is. Vandaag is het zo'n dag. Prins Willem-Alexander is vandaag 37 jaar geworden, gefeliciteerd Prins!

Cabaretier/weblogger Menno Nicolai heeft heden de gedenkwaardige leeftijd van 59 jaren bereikt, gaat hem allen feliciteren op zijn website.

En dan mijn Cubaanse collega en vriend Reynaldo, ook al jarig vandaag. Reynaldo is 33 geworden en zal over circa 33 minuten, wat een toeval, op zijn werk arriveren. Over toeval gesproken. Reynaldo is net als ik volgens onze horoscoop een Stier en een Varken volgens de Chinezen. Oink, oink!

Inmiddels is Reynaldo een groot Belgisch bierliefhebber. Hij schudt de merken zo uit zijn mouw: Duvel, Westmalle Tripel, Hoegaarden. Dit alles uitgesproken met een zwaar Russisch accent, het verleden verloochent zich niet. Het bier smaakt er niet minder om.

Stephany (zie foto) is de enige die niet vandaag jarig is, dat gebeurt pas op 30 november. En toch, als men de foto bekijkt, zijn we dan niet allemaal een beetje jarig? Ik dacht het wl! Op lachicamerengue vindt u meer foto's van deze Arubaanse schone, klik op Chica Semana.

Bij deze feliciteer ik u allen!

Update 27.04.2004 / 10:58
Merel is ook jarig, zij bestaat al drie jaar! Nou ja, haar weblog dan.

Comments

Aiiii, dat mis ik dan weer. Shit.

@Brillie: Diezelfde reactie las ik ook van je over het carnaval op Sint Maarten. Zittie soms onder je ctrl-C/ctrl-V knop... ;-)

wat een toeval; hier op t werk zijn de 27ste ook maar liefst 5 mensen jarig, en dat is echt veel, want zoveel mensen werken er niet meer. En de dochter van die ene collega is k al jarig.
Ik hoop niet dat ik deze reactie al een keer eerder heb geplaatst, want je bent wel streng zeg..

*heeft een geheugen als een vergiet* zou u ook een lijstje kunnen maken van mijn verjaardagsfeestjes? :-)

@Pascale: Ik heb het nagekeken en deze reactie heb jij nooit eerder gegeven. Hij is dus OK!
@Paola: Geen probleem. Stuur me maar een lijst van mensen die jij kent en die op 27 april jarig zijn. Dan krijg je volgend jaar automatisch een reminder van me... :-)

Over-overmorgen pas. Maar ook stier.