Main

handvaardigheid Archives

October 3, 2006

handvaardigheid

vandaag had ik handvaardigheid les en toen moest je een popetje met een soort material maken het was leuk want dan moet je een techniek weten hoe je dat moet doen en dat maakt het exstra spannent want in de derde moesten we ook zoiets doen en daarna krijg je een prijs voorig jaar had migael eerste prijs gewonnen! en dat was een mooie pen die je met 12 kleuren kan gebruiken hij vondt de pen heel erg leuk dus iedereen was jaloers maar dit jaar ga ik eerste prijs winnen want voorig jaar kwam ik niet eens in de derde plaats.

October 17, 2006

poppetjes maken (en meer.....)

vandaag hadden we een rooster van rekenen gekregen zoo moet meester niet alles op het bord sch rijven dat vinden we niet leuk omdat dan moeten we zelf lezen (en ik ben zelf uit nieuvo en ik vind het niet leuk dat is raar he!) en dan krijgen we dorst van maar zo is het leven en dan gingen we geschiedenis doen dat was teminste wel leuk dus toen was ik blij want daar leer ik iets van en nu heb ik geleerd over indiaanen ik heb veel geleerd (als je vraagd wat het is stuur me een commentje.en daarna moesten we een poppetjemaken (ik zet in deze week een foto van het) het was leuk want daar ben ik goed in dus het ging goed en toen was ik klaar ik had de mijne met stekeltjes haar gemaakt en daarna heeft bijna idereen het zelfde gedaan omdat de mijne heel mooi was dus ik denk dat ze jaloers waren en voor het laats moesten we op ruimen en toen zei meester peter drie twee een en de meisjes kwamen al van migael z'n spullen waren op een meisje die heet jannette z'n tafel dat moest migael pakken en hij dacht dat ik het was die al die spullen op haar tafel heeft gezet maar dat was ik niet en daarna hadden de meisjes (22meisjes en 9 jongens) ons geholpen.
zo ging het sneller en daarna gingen we boodschappen doen we kwamen thuis ik aat daarna gingen we opa ophalen het licht was weg maar het kwam alle maal weer terug

January 30, 2007

mijn t-shirt vol met verf.

vandaag moesten we verven ik had zo goed mogelijk geprobeerd om te verven.
maar de de rest van de jongens bijvoorbeeld nathan en joash ik was al klaar met mijn masker te verven.
want we moesten eerst een ballon vol met krant papier plakken en dan wc papier erom plakken,
en als laatste verven nou ik had een indiaan geprobeerd te verven dat ging goed vind ik en de meester ook alle kinderen die hun best deden kregen een spekkie.
maar eerst moesten we goed werken dat gi g met mij makkelijk maar met nathan joash en matthew niet.
ze zaten maar te praten en te lachen terwijl ik door werkte maar m'n t-shirt slechter maakte waneer ik eindelijk klaar was was het niet zo vies maar toch vies en na dat bijna iedereen klaar was ging meester de spekkies uitdelen ik kreeg een o'brain kreeg een en christopher,deenart en als laatste migael maar de rest niet meester zei ik weet niet of ik tractatie aan jullie moet geven.
en dan komen ze jawel meester we hebben goed gedaan verder weet ik niet wat er is gebeurd.
wel dagdag allemaal.

February 27, 2007

hanvaardigheid

vandaag gingen wij op school handvaardigheid doen.
voor handvaardigheid maakten wij een vlieger maar niemand had de stokjes mee die we moesten gebruiken.
maar gellukig mochten stokjes van 4c nemen en zo was het een opwinding dat we toch handvaarig heid konden doen en niet rekenen,het was nieuw voor bijna alle jongens behalve nathan die maakt ook vliegers thuis.
en zo kwam het als altijd toch goed uit maar dat is altijd zo geweest he.
wel we hadden geluk dat nathan er was want anders waren wij in probleemen!!!
dag dag allemaal:^)

March 14, 2007

de tafel van negentien____________eh.........

vandaag zaten we in de auto en daar deed ik de tafel van negentien.
nu doe ik het beter dan eerst want eerst moest ik heel lang nadenken,
maar,nu de nieuw end improved luchiano nijhuis kent het uit zijn hoofd.
en ook mijn riemen aan doen in de auto mijn nieuwe programma werkt goed.
en mijn geluk is improved,hoor het maar:
vandaag zij meester wie op mijn blaadje komt gaat niet naar buiten in de pauze,
en nathan ik en jelmer waren op het blaadje,
en dan waneer het pauze werd zei meester iedereen naar buiten behalve nathan en jelmer,
en ik kreeg geen straf.
GELUKKIGE dagen voor jullie allemaal!!

March 27, 2007

oh nee he!

gisteren zei meester peter dat we een ei moesten meenemen.
ik wist niet wat soort ei maar ik wist wel het is om te verven.
dus ik dacht ik moet een gekookt ei hebben.
du de volgende dag naam ik twee gekookte eitjes.
en zo zei meester dat het een rauwe ei moest zijn.
enduszo moest mijn vader het ei terug brengen naar huis.
en nu denken jullie he! maar je moet het toch koken.
ja dat is ookzo maar we moeten met een prikpen twee gaatjes in het ei maken.
en waarom,omdat bij een van de gaatjes moest je persen zodat het eidooier eruit moest.
deenart dacht dat meester zei zuigen en begon meteen te zuigen en laat dan een zuur gezicht zien.en iederee ging lachen.
en wat we met het eidooier gaan doen hoor je volgende week dinsdag.
dag dag allemaal.

June 12, 2007

peren kleren.

we maken peren van klei.
alleen het is geen klei maar het is deeg.
we hebben het in een vorm van klei gedaan.
en zo moesten we het ook verven.
helemaal licht groen,
en voor een goed punt zou je ook een blaadje erop zetten.
een echte boom blaadje.
maar je moest het ook lichtgroen tekenen,want,ander werd het bruin en niet mooi.
maar ik heb dat als eerst gedaan.
de anderen deden na.
jongens en meisjes dat is mijn spreekbeurt.(oops sorry)
dag dag allemaal.

June 20, 2007

gips erbij/stijve nek,heel zwak zijn.

Vandaag moesten we weer naar de dokter om een nieuw gips om de oude gips van me vader te zetten.Op een gegeve moment had mijn vader zin in koffie en ik zin in thee,dus ikging naar een heel ander plaats om daar koffie en thee te halen,en mijn koffie en thee was echt super lekker.Even later verschuift me vader naar een andere kant om daar voetballen te gaan kijken en hij zei we mischien is wachten wel een beetje leuk maar net riep de dokter me vader om naar binnen te komen.daar heb ik eindelijk gezien wat gips eigenlijk is.

Ik had een kleine t-shirt aan vandaag en die was moeilijk om eraf te halen en ik trekte opeens te hard en ik hoorde krak en ik kreeg heel veel pijn aan mijn nek.
Ik ging op bed liggen en viel metteen in slaap daarna werd ik wakker en ik was helemaal zwak geworden en kon nog weinig doen als je dat voelt dan voel je raar.

Dag dag allemaal.

October 26, 2007

ik weet niet wat er gebeurd zoveel dingen te zeggen.

ik weet niet wat te zeggen zoveel dagen zonder verhalen want er gebeuren wel zoveel dingen alleen ik schrijf er niet over want er zijn veel meer dingen te doen.want op mijn verjaardag 24 oktober kreeg ik skates,en pokemon kaarten,en toen bleef ik maar skaten want dat vond ik het leukste en daarna ben ik vergeten verhalen te schrijven,en dan de zelfde dag komen mijn neven en wil ik met hun spelen en daarna ga ik spelen met pokemon kaarten,er is altijd iets te doen daarom gebeurt het dat ik geen verhalen schrijf.
maar ik ga toch proberen om te blijven schrijven,ook al weet ik niet wat ik van over moet schrijven in een dag is er zoveel gedaan,en ik weet dat jullie het ook leuk vinden mijn verhalen te lezen maar jullie vinden het niet leuk om te zien dat ik niet schrijf,wanneer ik in mijn bed lig weet ik dat ik niet kan slapen want ik heb jullie teleur gesteld en dat vind ik het ergste om te voelen. en ik weet zeker dat sommigen van jullie dit een smoesje vinden of een exuus is,en als dat voelt pech!!!.
maar ik hoop gewoon dat je blijft lezen want ik vind verhalen schrijven leuk maar ik vind het niet leuk om te zien dat jullie niet meer zullen komen,en ik weet dat ik het slecht had gedaan,niet meer schrijven maar het verhaal dat nu komt is de langst en gaat over van alles lees maar ;^).

mijn verjaardag

op 24 oktober wans mijn verjaardag en kwam ongeveer mijn hele famillie om mij te feleciteren zefs mijn familie in de dominikaanse republiek heeft gebeld.
en dat vond ik heel leuk. ik was blij dat iedereen blij was.
en mijn neven van utrecht kwamen zefs naar dommelen voor mijn verjaardag en dat vond ik het leukst dat zij kwamen.
ik kreeg op deze verjaardag de meeste kadootjes van mijn hele leven op een dag.
op mijn verjaardag werd ik 10 jaar.
de volgende dag na mijn verjaardag hebben we pannekoeken gegeten en de lekkerste die ik ooit had gehad. we deden dat op zo'n zwart klein oventje heel lekker was het en mijn neef heeft meer dan 20 pannekoeken gegeten leek het wel en hij is maar 14 en is de grootste van de familie ik snap niet hoe dat kan.


lekker op een baan rijden

op die zelfde dag gingen we ook nog skaten op een speciale baan en dat vond ik heel leuk mijn neef kwam ook.en hij kon heel hard skaten dus hij was mij zo voorbij en mijn grotere neef ging hardlopen en heeft de korte weg genomen dus was er eerder en dat vond ik helemaal niet eerlijk van hem we zouden allebij om de zelfde tijd endigen als hij de korte weg niet nam.
ik kwam in 9:74 minuten aan en daar na deed ik dat nog een keer en kwam om de zelfde tijd.
dat vond ik heel leuk ik had drie kilometer geschaats dat was heel veel voor mij want ik was net begonnen.

mijn vader en de leptop

mijn vader heeft eindelijk zijn leptop gekregen en hoeft de mijne niet meer te gebruiken hij moet alleen maar de dingen er weer in stoppen en hij kan weer beginen.
en dan kan ik eindelijk mijn spelletjes downlouden die ik nodig heb want dat kan ik nu niet want al zijn importante dingen staan er nog.

slot

ik hoop dat jullie dit de beste verhaal vonden die ik heb gemaakt want het is ook nog de langste verhaal dat ik in tien minuten heb gemaakt

dag dag allemaal

November 12, 2007

eindelijk internet en alle spullen curacao.

eindelijk weer eens kunnen schrijven in al die tijd was ik daar probeeren interet te krijgen maar het werd later.
en mijn vader die wist niet wanneer wat kwam tot vandaag vandaag weten we wat te doen we hebben internet en alle andere dingen van curacao en dus me fiets en zo allemaal van die dingen dat ik zeg wow ik dacht datdit nooit zou gebeuren .
maar nu is het er eindelijk wel ik.
ik heb me fiets en ik heb al de fietslot dat is de belangrijkste en dat heb ik.
later moet ik nog lichten maar dat komt wel.
ik heb belangrijkste dingen voor school mijn fiets en dan eindelijk voor het eerst naar school fietsen.dat was pas echt leuk. maar nu weet ik niet wat te doen nu is alles saai.
en daarom is dit ook zo kort.

oke dan.

dag dag allemaal.

September 4, 2008

allestelt .nl

ik ging op www.allestelt.nl een kijkje nemen.
het leek me geen probleem,
maar toen ik op de rekenmachine keek...
ik keek naar de eerste vraag 7x36 ok makkie wil ik iets in typen...
is de tijd meteen voorbij WAT zei ik dan.
da's onmogelijk 3 seconden maar..
ik werd steeds beter dus vandaag na veel proberen kreeg ik 30 van de 30 punten. YES!!
ik heb het eindelijk GEHAALD!!!
en zo kwam mijn dag ten einde.

dag dag allemaal.

October 27, 2008

graffiti

nou zelf vind ik graffiti toch best wel mooi maar sommige keren ook wee niet en dat komt doordat sommigen maken er echte kunstwerk van en de anderen maken het gewoon verschrikkelijk bijvoorbeeld zei schrijven hier ben ik geweest en zo van die saaie dingen en zo dus daarom is het toch best leuk maar ook irritant.
Sommigen willen het doen omdat een ander dat doet alleen als je het niet kan moet jje het ook niet doen vind ik en ja graffiti je kan het voorkomen door je winkel niet af te sluiten met een afsluit poort van staal want als je dat doet dan vraag je gewoon om problemen want staal ja daar kan je het beste graffiti doen en dat is geen mening dat is een feit.
een feit is een feit en dat is een feit.
een mening is een mening maar dat vind ik dan toch een mening.
want een mening kan soms waar zijn en dat word dan een feit snap je.
maar het onderwerp hier was graffiti morgen komt het verhaal feiten en meningen.

da dag allemaal.

July 9, 2009

nadenken.(nog een artikel erna) grappen

iedereen moet nadenken.
nadenken is ook heel nodig in de wereld bij een doolhof moet je nadenken.
bij alle soorten spellen moet je nadenken.
zonder nadenken is de wereld niks.
laatst heb ik een rijmpje gemaakt:

ik heet Luchiano,
geen Luciano,
ik speel geen piano,
zit ook niet op een kano,
ik hou graag van boeken,
daar kan je veel in zoeken,
een bij zegt zoem zoem,
vliegt vlak bij een bloem.
dat had je niet verwacht,
daar had ik aan gedacht,
je gaat naar de winkel om iets te kopen,
nu is dit liedje vooral afgelopen.

bij dit gedichtje moest ik NADENKEN.
nadenken is zoveel belangrijker dan je denkt want nadenken doe je bij alles.
bij bewegen moet je nadenken nadenken nadenken.

GRAPPEN.

grappen kunnen leuk zijn maar sommige grappen zijn gewoon niet oké.
vandaag had ik een grap uitgehaald op mijn moeder.
toen zij naar de wc ging had ik het geluid heel hard aan gezet en als zij op een knopje drukte was het geluid heel hard en ik hoopte dat mama daarvan schrok.
maar dat was niet zo mijn zusje schrok vooral en ik hoorde een gil maar ik weet niet van wie.
waar het nu over gaat is dat zo een grap niet oké was want de tv kon kapot gaan.
en daarom zeg ik nu sorry het spijt me en ik wens jullie een gelukkig levenslang.

dag dag allemaal.

About handvaardigheid

This page contains an archive of all entries posted to [L]uchiano Nijhuis in the handvaardigheid category. They are listed from oldest to newest.

gedichtje is the previous category.

knikker wereld is the next category.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33