« Proefwerk week komt er weer aan. | Main | Het warme weer komt er weer aan »

Weten wat wanneer en hoe

Soms denk ik dat mijn ouders denken dat ik hulpeloos ben dat ik niet zelf kan weten wanneer ik ga leren waarom is mij de vraag want ik blijf mijzelf wel steeds bewijzen maar zodra ik 1 ding fout doe dan is het alsof de wereld vergaat dan worden ze boos en dan zeggen ze : zie je wel dat je het niet aan kan.
Dan vertel ik hun over mijn manier van leren en stressloos door het leven ga.
Maar meestal worden ze dan nog kwader op mij en bezorgen ze hun zelf stress en mij : NIKS
Als je het zo bekijkt is het nutteloos om op mij boos te worden daarom een tip voor iedereen weet zelf wat je kunt als je langer nodig hebt om iets te leren betekent het meestal niet dat je kind dat ook heeft vertrouw hem als hij zegt dat hij heeft geleerd maar overhoor hem wel want soms zitten er bedriegertjes tussen die het vertrouwen in kinderen laten verdwijnen en later crimineel worden ook een boodschap voor mijnouders
VERTROUW ME!!!!

Dag Dag allemaal

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 27, 2011 4:09 PM.

The previous post in this blog was Proefwerk week komt er weer aan..

The next post in this blog is Het warme weer komt er weer aan.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33