« weer op school. | Main | lamp maken. »

gilze gilze!!!rijen rijen!!!

vandaag gingen we bij een plaats in rijen dieren een beetje brood geven. nou als altijd was dat wel leuk.wanneer het eten op was gingen we even naar gilze. naar een plaats met een brug en daar zouden we foto's maken maar dat wou ik echt niet ik wou dat doen als er een leuke zonnetje schijnde,maar hetregende. ja het is zondag dus laten we gaan. en daar waren we dan omdat er veel gras was ging ik op me aller hardst rennen maar ik was vergeten dat ik op natte gras niet kan rennen. en toen ik remde gleed ik door en zo ben ik gevallen en is me broek helemaal vies bij de knieŽn.
en zo was het geweest.

dag dag allemaal.

Comments (3)

Opa:

Jij bent een raar manneke: je bent pas hard gevallen en nu ga je op nat gras zo hard rennen als je kunt. O.K. je moet het ook zelf weten. Dag dag, Opa.

Piet:

Als je in de regen op nat gras kan hardlopen, kan in de regen voetballen toch niet erg zijn?

Mirjam:

he Luciano, wil je nog smurfen ruilen?
Mijn neefjes willen graag Baby Smurf en zij hebben Brilsmurf (en Klussmurf). Ik had ook al een berichtje achtergelaten op het blog van je vader (http://www.casaspider.com/live/2008/03/ook_wij_zijn_gesmurfd.html#comment-46137 ) maar nog geen reactie...
Mail je me?
groetjes Mirjam

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 16, 2008 12:14 PM.

The previous post in this blog was weer op school..

The next post in this blog is lamp maken..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33