« ik zoek een voetbal vereniging. | Main | magriet en wiro tom en sam en marnix en ruben. »

tikertje.

ik ben nu weer best snel geworden in rennen want nu ben ik al een paar keer de laatste overgebleven bij tikkertje en nu hebben mijn vrienden mij benoemd tot snelste van de klas ja en ik dacht dat ik nooit de snelste zou zijn maar uiteindelijk ben ik het wel en want ik het leukste vind (ik ben hem nooit) ha ha dat is leuk zeg want we doen altijd wie het laatste er is en ja dan als je de snelste bent dan is het normaal dat je als eerste komt maar omdat maarten de snelste was en verloor tegen mij dan heeft maarten nog een kans om weer de snelste te zijn maar ik denk dat dat hem niet lukt want ik let een beetje op m'n vriend Ivo want hij is best snel en die rent harder dan maarten en ik ben bang dat hij harder gaat rennen dan mij.
wel dat zien we dan morgen dan doen we weer wie het laatste er is.

dag dag allemaal.

Comments (1)

oma Truus:

Hallo Luchiano,
Succes met je snelheidswedstrijdjes!
lieve groeten,
oma Truus.

About

This page contains a single entry from the blog posted on February 15, 2008 3:49 PM.

The previous post in this blog was ik zoek een voetbal vereniging..

The next post in this blog is magriet en wiro tom en sam en marnix en ruben..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33