« de tweede wereld oorlog. | Main | tikertje. »

ik zoek een voetbal vereniging.

toen ik op dit school kwam de sint josef en toen zag ik mijn vrienden voetballen of voeballen hoe zei het uitspreken maar ja toen kreeg ik een grote verlangen om ook zo te voetballen en dan wou ik echt en in deze dagen ben ik dus naar de web site van de voetbalvereniging van rijen gegaan alleen wat ik wel raar vond was dat er geen $PRIJS$ bij stond want nu weet ik niet wat het kost en dat moet ik wel weten voordat ik daarheen ga maar wat ik wel weetis waar het is en ik weet dus dat het heel ver weg is en dat ik denk dat ik daar niet heen kan fietsen want ik ben een beetje bang zover van huis gaan om daar te verdwalen want in het eerst in rijen toen verdwaalde ik mezelf zelfs op de terug weg van school dus dan vertrouw ik me niet zo om daar zomaar heen te gaan.
dus nu probeer ik toch om bij voetbal te horen en ik hoop dat jullie ook de hoop voor mij volhouden.

:^)dag dag allemaal:^)

Comments (3)

Oma Truus:

Dag Luchiano,
Ik ga met jou mee hopen dat het goed komt. Er kan zomaar onverwachts een oplossing komen. Je weet maar nooit.
Ik vind het gaaf als jij bij voetbal gaat. Dan komt het rennen goed van pas. En natuurlijk je snelle wendingen!
Tot morgen!
Groetjes, oma Truus.

Opa:

Hi Luchiano, nou ik houd de hoop wel vol dat jij de weg vindt. Je kunt het beste met wat vriendjes afspreken om samen naar het voetbalveld te gaan, als je per fiets moet. Is wel zo veilig. Dag dag, Opa.

CasasPa:

En, ben je al opgeschoten met het zoeken? Dag dag Opa.

About

This page contains a single entry from the blog posted on February 7, 2008 3:17 PM.

The previous post in this blog was de tweede wereld oorlog..

The next post in this blog is tikertje..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33