« mijn werkstuk over WO II | Main | van jachtluipaard naar de cobra. »

jaap terug.

twee weken geleden is jaap flink gevallen,hij moest zelfs naar het zieken huis. en daarna is hij een week en een dag in het ziekenhuis geweest en zes dagen thuis dat vind ik wel een beetje saai daar alleen in bed liggen.en vandaag was ik met mijn vriend maurice aan het praten en oppeens zegt hij: hee jaap is terug, en dan zeg ik : dat geloof ik niet en gaat hij door echt kijk dan om en dan is jaap er echt.
wat!! dacht ik toen maar ja het is toch leuk dat hij er nu is en hij deed zelfs mee in de pauze en we dachten dat hij nog lang niet helemaal goed was maar het is toch zo.
en hij kan heel hard rennen,maar in de middag was hij er niet want dat kan nog niet echt twee stukken mee doen.
nu zeg ik doei en net als ik altijd zeg.

dag dag allemaal.

About

This page contains a single entry from the blog posted on February 25, 2008 2:37 PM.

The previous post in this blog was mijn werkstuk over WO II.

The next post in this blog is van jachtluipaard naar de cobra..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33