« bergijpend lezen toets sito toets overlopertje pauze. | Main | mijn tante haar nieuwe baby »

lekker spelen.

vandaag heb ik een leuk trukje geleerd bij het spel tikkertje want dan gaat het zo ook al kan ik niet als hardst rennen kan ik wel goed remmen en dan door gaan met rennen en dat is dan leuk want mijn vrienden zijn gewent aan ronde bochten en niet bochten die echt metteen om draaien en zo heb ik een jongen ontweken die veel harder rende dan ik dat hoorde ook bij wat ik hoop ik hoop dat ik het snelste rende van de klas maar dat is me niet gelukt maar ik kan bijna niet getikt worden door de jongens van mijn school en dat is wat ik juist zo leuk vind want ik ren als nog niet als hardst daarom heb ik weer drie tips

tip een: als je weet dat je iets niet kan probeer dan een trukje te vinden dat lukt.

tip twee: nooit luisteren naar iemand dat zegt het gaat je niet lukken.

tip drie: vergeet nooit dat alles kan dus als kans krijgt doen.


dag dag allemaal.

Comments (3)

Oma Truus:

Lieve Luchiano,
Wat geef je ons weer wijze lessen! Gratis en voor niks.
Je bent nog niet de snelste jongen van de klas, maar volgens mij wel de slimste.
Dag,dag Luchiano.

Opa:

Wie niet sterk is moet slim zijn. Maar soms kun je ook sterk en slim zijn, of snel en slim. Jij kunt het allemaal, want je moet nooit zeggen dat je iets niet kunt. Dag dag Opa.

Nou, als ik weer eens tikkertje ga spelen, dan ga ik hieraan denken hoor.
En gefeliciteerd met je neefje! Ik zag de foto's bij je vader. En ik kon ook wel zien dat jij heel blij was met de baby. :)

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 22, 2008 12:14 PM.

The previous post in this blog was bergijpend lezen toets sito toets overlopertje pauze..

The next post in this blog is mijn tante haar nieuwe baby.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33