« mesjes pakken jongens gaat weer door | Main | inpakken. »

zwaartekracht.

wat is zwaarte kracht.
zwaarte kracht houd ons op de aarde maar hoe sterker de zwaarte hoe minder hard je kan springen of lopen dan moet je heel sterk zijn om nog te bewegen als er 450 keer de zwaartekracht is dan op de aarde dan kan je nauwelijks meer bewegen maar de zwaarte kracht van nu is genoeg.
als er minder zwaarte kracht zou zijn zou je lichter zijn en je zou dan hoger kunnen springen maar hoog springen kan je ook doen als je veelkracht in je benen krijgt de enige wat je moet doen om dat te kunnen doen is rennen als je niet hard kan rennen moet je heel veel rennen dan worden je benen sneller.
je kan zien aan deze foto dat de aardede_aarde.jpg
rond is en als je goed kijkt zie dat de wolken ergens aan vast blijven dat is zo om allemaal lucht binnen te houden en ook natuurlijk stikstof en zuurstof.
zo word het leven steeds slechter want de mensen hebben auto's de isla en allemaal van die andere dingen die met vuur en rook te maken hebben als mensen niet gewoon elektrisiteit voor al dat gebruikten dat zou dan toch veel beter zijn voor ons leven eerder leefden mensen wel negen honderd jaar en kijk nu alleen mar honderd van negenhonderd is dat niet veel.
maar ja het is te laat om nee te zeggen.

wel dag dag allemaal.

Comments (4)

Maar waar denk je dat die electriciteit dan vandaan komt? Van een fabriek waar ze vieze stinkende wolken maken hoor.

Opa:

Mooie bespiegeling van jouw gedachten en fantasie. Hardlopen kun je hier ook goed met een beetje zwaartekracht, op 14 oktober mag je meedoen (krijg je een mooie medaille). dag dag, opa.

Ricky: wel jamaar statich elektrisiteit dan?

opa: oke want ik ben beter geworden in hard rennen.

Hmm... daar weet ik niet zoveel van. Misschien moet je later maar natuurkunde gaan studeren, dan weet je straks alles van dat soort dingen :).

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 10, 2007 5:03 PM.

The previous post in this blog was mesjes pakken jongens gaat weer door.

The next post in this blog is inpakken..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33