« piet en emmie zijn weer weg. | Main | kaugum. »

red bull en op muren klimmen.

vandaag gingen we naar mangusa en daar hebben we een red bull gekocht en wanneer mama het ging op drinken zei ik dat ik een beetje wou want ik heb op tv gezien dat die mensen die red bull drinken krijgen vleugels en dan heb ik het gedaan en ik kreeg geen vleugels dus toen zei ik wat waarom werkt het op al die mensen en op mij niet maar toen pas zei ik tegen me zelf het is tv niet het echte leven dus nu ga ik kijken als google mij kan leren op muren klimmen mischien lukt het.


dag dag allemaal.

Comments (2)

Donna:

Misschien wordt je dan wel Spiderluch!! Net als Spiderman.

Opa:

en als het de muren zijn van de luchtkastelen, dan zeg je tegen jezelf "ho het klopt niet, maar dat komt van Google". dag dag dag dag, Opa

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 7, 2007 11:06 PM.

The previous post in this blog was piet en emmie zijn weer weg..

The next post in this blog is kaugum..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33