« rick in de 5e klas. | Main | shukman's (meisje) feestje. »

karate morgen.

morgen is er karate en ik ben heel zenuwachtig om te weten hoe sterk iedereen is geworden.ik hoop dat ze nog net niet zo sterk zijn als ik want ik ben ook niet zo helemaal sterk geworden.maar ik zeg ook niet dat ik swak ben ik ben alleen een beetje vooruit gegaan ik was altijd in twede plaats van sterkte maar ik hoop dat het nu is verandert ik wil in eerste plaats zijn want dan kan ik steeds meer dingen doen die ik nu nog niet kan doen ik ren als hartste maar dat is eigenlijk een beetje normaal want iedereen die in mijn klas van karate zit is een beetje zwakker bij de benen.
maar er is een kleintje die heel sterk is voor zijn grote maar hij is wel een band hoger dan ik dus het is een beetje normaal.

Comments (1)

Opa:

Hi Luchiano, heb even geen reactiesa gegeven, te druk.
Ik denk wel dat je op karate snel bent, maar ja dat denkt die ander ook wel. Laat het maar weten.
Ben je al aan het inpakken?
Dag dag dag, opa.

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 17, 2007 8:38 PM.

The previous post in this blog was rick in de 5e klas..

The next post in this blog is shukman's (meisje) feestje..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33