« Al Bundy | Main | Open Sky »

Bezuinigingen

Chica de la Semana: Caroline!Het leven wordt steeds duurder, volgens mij is dat een grote truc. Heeft sparen eigenlijk wel zin, als geld steeds minder waard wordt? Nou ja, als het leven snel genoeg duurder wordt, hoeft men zich over sparen geen zorgen te maken.

Neem nu bijvoorbeeld de Nederlandse tijdschriften. Sinds jaar en dag koop ik wekelijks de Nieuwe Revu, de Panorama en de Autoweek. Ik kan mij nog herinneren dat ik in 1995 dacht: 'Sjonge, 4.95 is best duur voor zo'n blad!'.

Dat dacht ik trouwens ook van een zak chips, die 5.50 moest kosten. Guldens wel te verstaan. Na een tijdje begon ik ze toch te kopen. Kennelijk went alles.

Het verschil is echter dat de chips nog steeds 5.50 kosten, maar de Nederlandse tijdschriften steeds duurder worden. Vandaag besloot ik de bladen in de schappen te laten roesten. Acht gulden dertig (8.30) vind ik toch echt teveel voor een Nieuwe Revu. In Nederland kost hij 2.25 Euro.

Gelukkig worden de Chica's de la Semana van La Chica Merengue niet duurder, ze zijn nog steeds gratis. Caroline is de vriendin van Joanne, die vorige week aan de beurt was. De foto's zien er als gebruikelijk uitstekend uit, eigenlijk veel beter dan zo'n suffe Nieuwe Revu of Panorama.

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 18, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Al Bundy.

The next post in this blog is Open Sky.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33