« De Doritos Kwestie | Main | Voornamen »

Nueva Pareja

Pareja de la Semana: Ronald & Shalon!Zoals inmiddels bekend mag worden verondersteld kan Lucy mooie foto's maken voor haar La Chica Merengue website. Tegenwoordig fotografeert zij eigenlijk alleen maar vrouwen. Vroeger (...) werd ook de rubriek La Pareja de la Semana netjes bijgehouden.

Dat was natuurlijk wel dubbel werk en de mannen op die foto's stoorden eigenlijk alleen maar. Bovendien kregen we een paar keer te maken met het feit dat relaties wel eens stuklopen en dat vervolgens één van de partners het niet meer zo leuk vond om met een ex op de website te staan. Zeker als betrokkene inmiddels een nieuwe vriend(in) had.

Zondag was Lucy de hele middag op zoek naar een Chica, maar als ze er al een op het oog had, zei de uitverkorene 'Neen'. Toen het Happy Hour op Mambo net begon, zag Lucy een leuk meisje naar de douche lopen. Zij ging er meteen op af en vroeg haar of ze wilde poseren. Nu stonden er ook twee mannen bij de douche en deze zeiden meteen heel enthousiast: 'Ja, wij willen ook!'.

Lucy had al eerder met het idee gespeeld om twee mannen als Pareja te nemen en hier werden ze haar zo in de schoot geworpen. Ik moet zeggen dat het een leuke serie geworden is. Wat mij ook opviel is dat mannen, of in ieder geval het homosexuele deel daarvan, scheutiger zijn met het geven van informatie dan vrouwen. Lucy laat de gefotografeerden namelijk altijd wat persoonlijke dingen over zichzelf opschrijven, maar bij de dames moet zij de gegevens er vaak uit trekken.

Een leuke serie dus, wat mij betreft blijft het daarbij en gaat La Chica Merengue zondag gewoon weer op zoek naar een leuke Chica.

About

This page contains a single entry from the blog posted on February 21, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was De Doritos Kwestie.

The next post in this blog is Voornamen.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33