« I'm Too Sexy | Main | Niet Blog Updates »

Pool Party at Kolonelsweg

De Kolonelsweg ligt in de wijk Amerikanenkamp. Laatst kwam deze wijk nog in het nieuws door een vondst van bijna 500 kilo cocaine in een woonhuis. Negen Colombianen en twee Antillianen werden gearresteerd.

Luchiano, Roland, Barbara, Ino & Walter 's avonds laat in de PoolHet meest bijzondere vond ik zelf nog dat er in de tuin circa 52 Pitbull Terriers werden aangetroffen. Deze dieren waren strategisch in de tuin opgesteld, zodat het schier onmogelijk was om ongemerkt en bovenal ongeschonden het betreffende huis binnen te dringen.

Gelukkig gebeuren er ook positieve dingen in Amerikanenkamp en n daarvan is de jaarlijkse Pool Party van Mark & Natascha. Gisteren was het weer zover en zo tussen drie en vier uur arriveerden de meeste bezoekers.

Het schema is simpel doch doeltreffend. Eerst lekker zwemmen en spelen, met en zogenaamd voor de kinderen. Uiteraard zijn flesjes bier toegestaan in het zwembad. Zo tegen zessen gaat de barbecue aan en wordt er gegeten. Vervolgens wordt er wat gekletst, gedronken, gedanst. Lucy rookte nog een heerlijke Cohiba sigaar, die Mark uit Cuba had meegenomen.

Ditmaal stond er ook nog een heuse domino-match op het programma. Ramses had goede stenen meegenomen en zo mochten Lucy en ik het opnemen tegen Ramses en Wilbert. De eerste wedstrijd wonnen we met 8-6, de tweede verloren we met 3-7. Bij het zien van de wedstrijd kregen anderen er ook zin in en zo namen Mark en Marleen even later de plaatsen van Lucy en de Spider in. Nog een paar keer en iedereen is aan het dominon.

Luchiano gedroeg zich voorbeeldig als altijd en wilde zo tegen tien uur 's avonds ng een keer zwemmen. Roland beloofde goed op hem te letten en zo had het jong de grootste pret. Om elf uur was het voor ons wel genoeg. Complimenten aan Mark & Natascha voor de perfecte organisatie en hun gastvrijheid. Dinsdag staat de volledige fotoserie op http://www.nijhuis.net.

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 13, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was I'm Too Sexy.

The next post in this blog is Niet Blog Updates.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33