« Nachtelijke Stroomstoring | Main | Domino »

Tassen

Veel mensen, vooral mannen, maken zich nog weleens vrolijk over wat vrouwen allemaal in hun handtas stoppen. Persoonlijk hou ik niet zo van handtassen en wel om twee redenen. Reden n dateert uit mijn jeugd, de Willem Ruys Show om preciezer te zijn. Regelmatig moest er iemand uit het publiek het podium opkomen en dan iets doen, om met een prijs naar huis te gaan. Als die iemand een vrouw was, had zij altijd een handtas bij zich, bij voorkeur een groot model. Ik vond dat er altijd z stompzinnig en onvrouwelijk uitzien, hetgeen best vreemd gedacht was van mij, aangezien in die tijd alleen vrouwen met handtassen rondliepen. En dan kunt u er wel over beginnen dat er heus erg vrouwelijke dames met een handtas zijn, maar daar geloof ik dus helemaal niets van. Dan gaat het namelijk altijd om het type vrouw dat er altijd vrouwelijk uitziet, ook al draagt ze een juten zak.

De tweede reden waarom ik niet van handtassen hou, is dat het een dure business is. En handtas volstaat namelijk niet, bij iedere kleur schoenen hoort een andere handtas. En als de dame in kwestie al eens een feest met handtas X heeft bezocht, kan zij daar op het volgende feest niet meer mee aankomen. Ok, dat is niet helemaal de schuld van de handtas, want dezelfde jurk mag ook maar eenmaal gedragen worden, maar toch.

Het is duidelijk dat ik niet op handtassen gesteld ben. Zelf heb ik een Samsonite attach-koffer. Elke dag sleep ik die vanuit mijn auto naar mijn werkplek, samen met mijn laptop. Een heel gesjouw. Inhoudelijk valt er best wat op de Samsonite aan te merken, want wat gebruik ik nu helemaal uit die koffer. Voornamelijk toch mijn boterhammen en mijn orange juice. Uiterlijk misstaat een Samsonite echter in het geheel niet. Zeg nou zelf!

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 24, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Nachtelijke Stroomstoring.

The next post in this blog is Domino.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33