« CasaSpider Update | Main | Vrouwen en achteruitrijden (2) »

Supermarktengids Curacao

Naar welke supermarkten ga ik hier op Curacao? Zaterdags gaan we naar Mangusa, om massaal zaken in te slaan als Spa Blauw, kip en aanverwante artikelen. Naar Centrum Supermarkt Mahaai (er is er ook een in Piscadera) ga ik doordeweeks, voor de tijdschriften en wat extra groenten. Dan is er nog Pita Supermarkt, lekker dichtbij, waar we wel eens een gebraden kip kopen. U bent weer op de hoogte.

Sinds enige tijd promoot Wim van CuraBelgica nog een andere supermarkt. Het betreft hier Vreugdenhill (met één of met twee ellen?). Wat is er nu zo bijzonder aan Vreugdenhill? Een grote liefde die Wim en ik delen is die voor het Belgische Bier. Ik ben niet altijd blij met Wim, zo heeft hij afgelopen vrijdag al het Belgische Bier op Pleincafé Wilhelmina opgedronken. Toen ik zaterdag een Westmalle Dubbel wilde drinken, kregen wij dan ook te horen dat er geen enkel Belgisch Bier meer verkrijgbaar was. Dat was wat minder leuk van Wim. Wèl leuk is dat hij mij wist te vertellen dat ze bij Vreugdenhill Westmalle Dubbel verkopen voor ANG 2,95. Dat is spotgoedkoop, want bij Centrum Supermarkt betaal je ANG 5,75 voor zo'n flesje. Vandaag hebben Lucy en ik bij Vreugdenhill zes flessen ingeslagen, twee zijn er nu op.

Bedankt Wim, ik zou vanavond niet drinken weet je nog! Dit brengt me wel op het vreemde prijzenbeleid alhier. Sommige spullen zijn in de ene supermarkt aanzienlijk duurder dan in de andere en andersom. Hoe bestaat dat nou zo'n verschil: 2,95 versus 5,75, dat is bijna 100 procent! Belangrijk is wel om altijd de uiterste verkoopdatum te checken, maar ook die is bij Vreugdenhill een stuk beter dan bij Centrum. De Westmalle blijft tot 2004 goed. Maar het jaar 2004 gaat niet gehaald worden door deze flesjes...

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 27, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was CasaSpider Update.

The next post in this blog is Vrouwen en achteruitrijden (2).

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33