« Nadia | Main | CasaSpider Update »

Dieet

Vanaf vandaag ga ik op dieet. Het dieet zal duren tot volgende week maandag. Ik mag gedurende deze week geen chips of patat eten en geen cola drinken. Alcohol mag alleen vanavond en vrijdag tot en met zondag. Sjonge, vier uur geleden ben ik begonnen en ik blaf nu al van de honger. Zojuist sprak ik met een vriendin in Nederland over haar gewicht. Zij is helemaal niet dik, maar wel vier kilo zwaarder dan toen ze op Curacao op vakantie was. Ik heb het dan over maar vier kilootjes, zij vraagt zich meteen af Waarom vraagt hij dat? Stond dat beter?

Zometeen een lading groente kopen, het dieet combineren met gezonde voeding. Zo slaan wij twee vliegen in een klap.

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 19, 2002 11:59 AM.

The previous post in this blog was Nadia.

The next post in this blog is CasaSpider Update.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33