« Countdown | Main | Sosua »

Witte nagels

Dit wordt echt de laatste post voor de vakantie. Men moet eens kunnen ophouden. Met opzet gebruik ik niet het woord stoppen, dat is te beladen tegenwoordig. Een van de voorbereidingen die Lucy wilde treffen alvorens op vakantie te gaan, was het in orde brengen van haar nagels. Daar moesten witte kunstnagels opgeplakt worden. Als je dat laat doen kost het al gauw zo'n ANG 75,=. Dat vindt Lucy te duur en daarom deed ze het tot voor kort altijd zelf. Dat is nogal een gedoe, zoals de vrouwen onder u zich wel kunnen voorstellen.

Christal, La Chica de la SemanaWel, vorige week dinsdag waren we op het strand en Lucy zocht zoals gewoonlijk haar Chica de la Semana. En die vond ze in de persoon van Christal. Een 17-jarige schoonheid uit Costa Rica die hier op Curacao woont en uitstekend Nederlands, Papiamentu, Engels en Spaans spreekt. Ze zit op het Peter Stuyvesant College, maar gedurende de vakantie werkt ze. En in haar vrije tijd doet zij, hoe toevallig, aan nagel-onderhoud. Kwam dat even mooi uit.

Lucy maakte een afspraak met haar voor afgelopen vrijdag om zes uur. Luchiano en ik brachten haar naar Christal's huis, het zou een uurtje duren. Dus gingen wij snel naar café De Tropen waar het Happy Hour nog in volle gang was. Krijn zat er ook en dus dronken we daar een paar biertjes. Om een uur of zeven belde Lucy, ik dacht nog 'shit, daar gaat mijn Happy Hour', maar gelukkig meldde zij dat het allemaal wat langer ging duren.

Wat heet, toen wij om kwart voor acht aankwamen waren de dames nog druk bezig. Dat gaf mij de gelegenheid om de foto-albums van Christal eens door te kijken en het moet gezegd, dat zag er spectaculair uit. Christal heeft in het jaar 2001 meegedaan aan de Miss Teen Curacao verkiezingen. Helaas heeft deze zeer sympathieke jongedame niet gewonnen.

Om negen uur waren Lucy's nieuwe nagels geďnstalleerd en konden we naar huis.

Meer foto's van Christal? Ga naar La Chica Merengue en kies voor Chica Semana. En vergeet niet op haar te stemmen!

About

This page contains a single entry from the blog posted on July 9, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Countdown.

The next post in this blog is Sosua.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33