« Mijn eerste entry | Main | Paashazenmuts »

Afgelopen, shutdown

En weer is het zondag, hmmm moet ik nu op zondag het weblog updaten en op maandag m'n gewone website? Lijkt me niet de bedoeling. Sint Maarten was kort, hevig en stond in het teken van de pijnlijke voeten. Tip: zorg waar je ook heen gaat dat je ouwe schoenen bij je hebt en niet alleen nieuwe. Het is zeer opmerkelijk hoe snel nieuwe schoenen je ouwe voeten kunnen vernielen. Op Sint Maarten sterft het verder van de auto's. Gevolg daarvan is dat je beter kunt gaan lopen, maar dat is weer niet zo plezierig met pijnlijke voeten. Dilemma's. Wel heerlijke Babi Pangang gegeten daar, en koude Carib biertjes gedronken.

De sportweek stond in het teken van Feyenoord. PSV uit de Uefa Cup geknikkerd en nog steeds op titelkoers met dank aan de behulpzame stadgenoot. Het kost wel wat, dat doorgaan in de Uefa Cup. Ik had namelijk gewed met Frank Hogenes dat PSV zou doorgaan. Een soort indekken, investeren in Call-opties, maar deze toch verzekeren met wat Put's. Nu ben ik dus een (kleine) fles Gorilla anijsdrank kwijt. Helaas ging Frank niet in op Casa's kiet-of-dubbel voorstel tegen Internazionale. Dat zag hij even niet zitten, jammer.

De maaltijdsoep staat inmiddels te dampen en de Spider heeft honger. Zometeen dus snel wat eten en dan vertrekt de familie naar Mambo Beach, hopelijk raak ik dan eindelijk dat vervelende hoestje kwijt, een overblijfsel van een drie weken durende griep/verkoudheid.

O ja, Luchiano (4 jaar) is echt een kind van dit computertijdperk. Laatst heb ik hem voor de afwisseling een boek laten voorlezen, hij kent ze immers toch zowat uit zijn hoofd. Ditmaal was het Klein Duimpje. Luchiano las het erg goed voor. Aan het eind zei hij: 'Zo, afgelopen. Shutdown!'.

About

This page contains a single entry from the blog posted on March 24, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Mijn eerste entry.

The next post in this blog is Paashazenmuts.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33