« Mail Ine aan Peter | Main | Mail Ine over enthousiaste reacties »

Levensloop Ingrid Govers

Ha allemaal,

Wat geweldig om weer eens iets te horen van jullie allemaal. Ik denk tegenwoordig vaak aan mijn leuke tijd op de St. Jan en dat is gemakkelijk te verklaren ik werk namelijk bij kinderopvang De Horizon en die is sinds vorig jaar gevestigd in het mooie gebouw waar wij onze lagere schooltijd hebben doorgebracht. Het is nog steeds een fijn gebouw, er is natuurlijk flink aan verbouwd maar de mooie lange gangen, de klapdeuren, het Mariabeeld bij de ingang, het is er allemaal nog. Onze pauze ruimte is nu in het, toen voor mij vrij geheimzinnige, torenkamertje. Onze directrice werkt in het kantoor van meester van Gerven. Bij het openingsfeest zijn ook verschillende oud leerkrachten komen kijken , heb ik Wout gesproken en hebben we nog wat herinneringen opgehaald.
Nu even wat over mezelf vertellen. Na de St Jan heb ik Mavo en Havo gedaan.
Toen ben ik begonnen aan de PABO maar had het daar na 1 jaartje wel gezien.
In die tijd was er geen enkel vooruitzicht op een baan in het onderwijs , ben toen gaan werken bij det IAK. Ben samen gaan wonen met Chris in 1984 en in 1986 is onze dochter Lotte geboren. We woonden toen in Eindhoven. In 1987 verhuisd naar Dommelen waar we nog 2 dochters kregen, Tessa en Jolijn.
Ik heb in die tijd bij peuterspeelzaal Het Schuurke gewerkt en ben 5 jaar geleden alsnog SPW gaan doen om ook in de kinderopvang aan de slag te kunnen. En 3,5 jaar geleden ben ik na het behalen van mijn diploma direct bij De Horizon begonnen, heerlijk werk met die kleintjes die nog onbevangen in het leven staan.
Ik heb echt zin in een reunie. Peter, het lijkt me leuk jou weer eens te zien. Weet jij nog dat we op het schoolplein hebben "gekust"? We waren pas 7 jaar oud maar ik weet het nog als de dag van gisteren! En Carlijn en Ine, De Barbieclub, weten jullie nog? Het lidmaatschapspasje heb ik nog heel lang bewaard.
Maar nu ga ik echt stoppen al is dat moeilijk, er komen steeds meer dingen naar boven nu ik zo zit te mijmeren. Heerlijke gedachten aan een mooie onbezorgde tijd.
Tot mails of ziens, groetjes Ingrid

Comments (1)

Hi Ingrid, ja en of ik me dat herinner... ;-)
Het waren mooie tijden. Naar aanleiding van de eerste mail van Ineke van den Dungen heb ik een post gewijd aan de Sint Janschool. Een post waarin jij trouwens ook voorkomt, ben benieuwd of je je dat nog herinnert...
( http://www.casaspider.com/live/2006/09/herinneringen_uit_een_ver_verl.html )

About

This page contains a single entry from the blog posted on September 28, 2006 7:53 AM.

The previous post in this blog was Mail Ine aan Peter.

The next post in this blog is Mail Ine over enthousiaste reacties.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33