« De samsung jet. | Main | movable type »

Roddelen leuk of niet leuk.

roddels zijn erg leuk en interresant behalve als ze over jezelf gaan.
je word er soms boos om maar je vertelt roddels wel door als je een leuke roddel hoort over iemand anders want dan is het opeens wel weer leuk en dat is ook wel te begrijpen vind ik want dat vind je automatisch veel leuker omdat het over iemand anders gaat.
er zijn vooral bekende roddels dat mensen verliefd op elkaar zijn maar dat is tegenwoordig wel het saaist geworden omdat je die dingen het meest hoort. soms word ik het ook gewoon zat al die roddels en dan hoor ik er opeens een van mijzelf en dan boeit het me wel van waar die vandaan komt want dat wil je uitzoeken wie er mee begonnen is en het liefst hem verrot uitschelden maar zo makkelijk is het ook weer niet want mensen zeggen dat echt niet zo snel behalve als het een klikspaan is want daar heb je dan ook wel meteen veel aan.
ik hoor altijd roddels dat ik op iedereen ben maar dat maakt mij niet uit als zei dat willen denken dan mogen ze dat wel van mij denken vind. ik heb daar echt helemaal niks mee.
is er ook wel eens over jou geroddeld ik luister graag naar je verhaal.

dag dag allemaal.

Comments (4)

Opa:

Nee over mij is er niet geroddeld, zover ik weet. Roddels hebben een negatieve lading en ik ben positief. dag dag Opa

Helpful information here. I added your site on my favorite, so visit again.

Large Best Cheap Handbags are perfect in the trend at this time. Those who carry large bags to maintain the rule to them with all essential accessories, gadgets, make-up, telephone, what to fill for babies, including a laptop. But the increasing weight of the bag can be compared in some cases, the weight carried by a carrier Hod, you already know, if the amount of stress that brings on the back, neck, shoulders and joints.

Post a comment

About

This page contains a single entry from the blog posted on February 22, 2011 5:24 PM.

The previous post in this blog was De samsung jet..

The next post in this blog is movable type.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33