« Diana (vervolging) | Main | dia de madre(moederdag) »

zo saai

het is nu vakantie en dat hoort leuk te zijn maar op dit moment is het echt heel saai.bijvoorbeeld eergisteren was het wel leuk enzo diana's verjaardag en met de trein eindelijk.maar nu heb ik gewoon echt helemaal niks te doen dus ben ik maar aan het computeren.en dus mijn verhaal maken even luisteren naar muziek.toevallig vandaag moest het regenen terwijl ik van plan was met diana even naar een parkje te gaan om daar met haar te spelen. maar dus mislukt plan.gelukkig heb ik de computer nog. maar verder kan ik op dit moment heel weinig te doen. weet jij wat ik moet doen op dit moment ?

dag dag allemaal.

Comments (1)

Ehm... als je je heel erg verveelt, is dit misschien wat voor je? http://creaturebreeder.com Of anders op facebook, daar kun je Castle Age spelen, vind ik ook erg leuk.

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 7, 2010 3:31 PM.

The previous post in this blog was Diana (vervolging).

The next post in this blog is dia de madre(moederdag).

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33