« dia de madre(moederdag) | Main | Hartelijk gefeliciteerd. »

Ziek zijn is niet leuk

eergisteren ging het echt helemaal mis in een oefen partijtje tegen de C3 ik werd oppeens KOTS misselijk maar ik moest niet over geven in de tweede helft ging ik er maar naast want ik was echt te misselijk. maar ongeveer in de laatste 10 minuten ging ik er maar weer in omdat ik er vertrouwen in had dat het nou wel goed zou gaan maar het ging niet goed maar toen we in de auto waren begonnen we oppeens te hobbelen en toen ging het mis. ik hield het niet meer vol ik moest echt overgeven mijn vader deed vliegensvlug de auto aan de kant want ik hield niet meer vol.
en toen moest ik daar over geven ik viel bijna om van duizeligheid hoofdpijn en buikpijn tegelijk het was verschrikkelijk echt niet leuk en toen we thuis waren kleedde ik mij uit ging in bed liggen en viel in slaap. de volgende dag gisteren dus was ik ook niet helemaal lekker ik heb weer overgegeven en deze keer deed het meer pijn. waarschijnlijk omdat mijn maag erg leeg was want ik heb bijna niks gegeten. maar de rest van de dag ging gelukkig wel weer wat beter.
vandaag was het ook niet helemaal zeker want ik heb nog steeds constante buikpijn wel veel minder dat is een opluchting en zo wilde ik jullie laten weten hoe het met me ging.


dag dag allemaal.
vervolging.
het is nu zo rond 4 uur en ik begin mij steeds beter te voelen het lijkt alsof er nou iets uit mijn lichaam is ik voel me een stuk minder belast dat is ook fijn want dan ben ik mischien morgen weer beter.

_
|_|
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
| _ _ _ / | | | _ _ _ _ _ _ | | | / /
/ / | | | | | | / /
/ / | | | |_ _ _ _ _ _ | |/ /
/ / | | | _ _ _ _ _ _| | /
/ / | | | | | |\ \
/ /_ _ _ | | | |_ _ _ _ _ _ | | \ \
|_ _ _ _ _| | _| |_ _ _ _ _ _ __| |_ | \_\

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 12, 2010 10:36 AM.

The previous post in this blog was dia de madre(moederdag).

The next post in this blog is Hartelijk gefeliciteerd..

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Creative Commons License
This weblog is licensed under a Creative Commons License.
Powered by
Movable Type 3.33